reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wpadam na chwilke tylko się przywitać :-p dzisiaj od rana mam młyn i dopiero usiadlam :eek: :szok:
Poszliśmy do fryzjera w trójkę a u fryzjera moja mama :-D żeśmy się spotkały :-):-D po fryzjerze kawusia, potem pojechaliśmy po nowy odkurzacz bo stary zaprotestował :-p szybki obiad i dobieranie biżu na wyjście i kurde jest 16:30...za godzinę wyjeżdżamy :-p
Całuski dla wszytkich i dzięki za życzenia oby sie spełniły :-D

reklama
witam się sobotnio. dzisiaj teściowa była u nas na obiedzie, mały się za nią stęsknił :-) było bardzo miło, jutro jedziemy do mojej "mamusi" w odwiedziny... małż tylko nas podrzuci i sam jedzie do kolegi... po co ma się stresować :-p
byliśmy na wieczornym spacerze, ale strasznie wieje, więc wróciliśmy.

Miłego popołudnia/wieczoru

Ot zawody... A ja tu na deszczu, wili jakies.... ;-)

ale za to jaki spokój, nie?

Umowilam sie na glupie andrzejki z kolezanka, zrobilam zakupy, pol dnia w kuchni siedzialam, a ona mi napisala ze jest jeszcze u kogoś w olsztynie i wroci pozno wiec nie bedzie miala juz dzis czasu... zajebiscie sie poczulam, nie powiem...

że też nie mam do Ciebie bliżej...

odkąd Staś nie śpi w dzień to pada mi po 18 zaraz, zycie jest piekne, i tyyle czasu mam:-) ciekawe jak długo tak zostanie...

marta - współczuję i żałuję, że tak daleko mieszkasz. Powiedziałabym takiej koleżance dobitnie, co o niej myślę. Słów brak..:no:

Tym, które się dzisiaj wybierają na Andrzejki życzę cudownej zabawy.

salamandra - daj znać, jak dostaniesz kiecki;-)

Martus- no zesz... no to robimy impreze Andrzejkowa tutaj :-) ja jestem :-) ciasto moge przyniesc i wino :-D:-D:-D
Elvie- potem na przepisowy Ci wrzuce, ale moj jest na zakwasie, a zakwas maz 5 dni produkowal :-D ja sie w to nie mieszam... kilka dni temu zakwas z burakow nastawil i teraz barszcz trzeba robic ;-)

Eksperyment w postaci polkruchego z malinami pod beza siedzi w piekarniku, a ja wino sacze :-D

Ola spi... ciekawe jak dlugo... obstawiam ze za maks pol godziny sie obudzi i bedzie wariowac do polnocy albo i dalej...

Tanczylysmy z Ola z godzine temu i cos mi w plecach przeskoczylo ze teraz zgieta chodze... ale w tych tancach przynajmniej rozgryzlam Olke z jednym problemem... dzieki temu i FraniowejMamie (ktorej nalezy sie hold za to co robi i za to jaka ma wiedze i za to ze ta wiedza sie dzieli) bede spala spokojniej...

Spokojniej bede tez spala dzieki zawartosci szklanki ktora trzymam w reku hehe :)

Ostatnia edycja:
A my chcąc młodą wymęczyć zaczęliśmy zbiorowo wariować, Lenka przeszczęśliwa, biegała ode mnie do M. śmiejąc się przy tym bardzo głośno:happy: Problem w tym, że my zmęczeni a ona nie do zajechania!!

Teraz leci reklama lidla - Leny ulubiona:-D Dziecko tańczy przy niej jak szalone:-)"Mam talent" się skończy to pójdziemy Lenkę kąpać, bo pospała od 15:00 do 17:00, więc na sen się nie zanosi.

reklama
Heloł

Mogę się też przyłączyć do imprezy Andrzejkowej pliiiisssss :-D winko też sączę :tak:

Martuś uważaj na swój kręgosłup bo nie ma z nim żartów.Co do Franiowej Mamy to dla mnie jest to człowiek anioł :tak:

Aniez pożycz twojego małża choć na jeden dzień niech mi te zakwasy porobi ;-)

ewka u nas to samo , Helenka zrezygnowała ze spania w dzień więc koło 18 jest już padnięta ale ja się staram przetrzymać ją do 19:tak:

kici super że spotkanie z teściową udane, mam nadzieję że po jutrzejsze wizycie u mamusi nie będziesz rzucać talerzami ;-)

Elvie czy twoja mama nadal na antybiotyku? bo dzisiaj ją widziałam jak po mieście śmigała;-)

Wasze zdrówko kobietki , bawcie się dobrze :tak::-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry