reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
u nas weekend pełen wrażeń - i dla mnie i dla Julki - w sobotę miałam firmową wigilię z atrakcjami - czyli Kabaetem Hrabi :) a w niedzielę była firmowa choinka dla dzieci - był Mikołaj (którego Julka obdarzyła wielkim płaczem) były też prezenty - te przyjeła z wielkim uczuciem :)

elvie ja o 5:15 wstałam. Jakby to Natalka powiedziała "mamma mia" ty kobietko powinnaś się teraz wysypiać!!!

nata super że firma organizuje wam takie fajne atrakcje

miłego dnia dziewczynki zabieram się do pracy ! :-)

Witam

Pada ma cyce. Spalam 3,5 godziny i od piatku nic nie robie tylko kuje. Dzis zaliczenie na wieczor. Prezent dla Tosi jest teraz tylko lalke jeszcze i jest komplet.

Ide do ksiazek, mama z Tosia siedzi. Nie ma jak u mamy, a w domu syf.... Jutro generalne porzadki.

Witam:-)

mamusiu - ja lubię pracować w nocy, bo w dzień pranie, sprzątanie, gotowanie, mała.. trudno się skupić. Wyśpię to się w grobie - jak to moja babcia mówi;-)

nata - fajny weekend za Wami, może za rok Julcia większą miłością Mikołaja obdarzy:-)

isabela - kciuki zaciśnięte, powodzenia!

Zastanawiam się jak tam nocka u Kostki i Amelci?

maonka, wronka
- gdzie Wy??????????

Moja druga połówka wciąż śpi, wstał tylko przed 9:00 jak się mała obudziła, zmienił jej pampersa i dalej w kimę poszedł.
Moja mała pchełka z wypiekami na twarzy wkłada i wyciąga plastikowe owoce z koszyka przy okazji zerkając jednym okiem na bajkę.
Na mnie czeka stos naczyń do umycia w kuchni:baffled: Póki co zajadam makowiec i popijam herbatką:-)

Witam Was kochane babeczki :-)

Wybaczcie mi jeżeli nie doniosę się do wszystkich postów ale za duże zaległości. Ogarnęłam Allegro i od dziś postaram się być na bieżąco :tak: Strasznie mi brakowało BB...

hej
Ja dzis tez ledwo chodzę,cała noc nie spałam prawie ze stresu .
No bo mój K zrobil mi niespodzianke i wygrzebał mi na sukienkę z okazji mikołaja.
Niestety jest dla mnie za krótka, a metki nie mam tylko paragon.Myslicie ze mi zwóca kasę lub bede mogla na cos zamienić kiedy nie mam metki tej papierowej .???
Co mu przyszło do głowy by mi na oko kupywać!JUtro jade próbować coś negocjowac, przy okazji jak K bedzie na opatrunku.

Monia- :-D:-D:-D tego tez sie boje jak kiedys mały zajarzy o co chodzi i zacznie cos mówic przy obcych.
Mamusia- słodka istotka z Natali
Elvie- matko , oszczedzaj sie troche, teraz sen to podstawa, by byc wypoczetym.

Mały spi a ja troche poczytam....

Witam,
Od razu przepraszam, że nie odpisze na żadne wcześniejsze posty...
chciałam tylko się usprawiedliwić że tak znikłam... dogorywam na antybiotyku. Chłopcy też wcale nie lepiej. W środe mają kolejna kontrolę i jak nie będzie poprawy to antybiotyk dostaną. Mamy nadzieję że się obejdzie bez niego. A jak nie to że inhalator dotrze do nas do środy.
poza tym jestem sama z chorymi dziećmi i święta trzeba jakoś przygotować...masakra...Ide bo mnie łeb boli...

Jakbym się już nie pojawiła (ale mam nadzieję że sie otrząsnę) to już Wam życze Zdrowych i Wesołych Świąt no i bogatego Dzieciątka! (czy kto wam tam prezenty przynosi :-p)

reklama
hej
Mnie pochłonęła sprzedaż choinek. Walczę z nimi od 9 do 17 w ten ziąb, a potem zaległości w foto.
Teraz tez siedzę w studio i czekam na spóźnioną klientkę już 30 min.
Byc moze nie zdaze nic sesnownego napisać do Swiat, ale napewno wpadnę z życzeniami :-)

Tymczasem zdroweczka wszystkim!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry