reklama

Kwietniówki 2010!!!

Maonka &&&&&&&

Gosienko, pytalas o Pole, dziekuje. Temperaturka zaczela opadac w sobote, w niedziele juz calkiem odpuscilo. Tak wiec od wczoraj w zlobku znow jest.
Przez te kilka dni w domu doprowadzilam jej nos do porzadku, wreszcie 3 dni byla bez kataru, i co? I wczoraj jeden dzien w zlobku a rano.gile od nowa. To jakas masakra z kartarem w zlobku...

Mi glowa peka. to chyba nadmiar slonca doslownie, szok termiczny czy jak. Caly dzien w pracy szukalam tylko pretekstu by na dwor wyskoczyc i sie wystawic do slonka, po pracy do wieczora na ogrodku no i mnie trafilo hehe....

A tak wogole to dzis bylo u nas w Euromilion 58 mln f do wygrania.... puscilam 3 linie, nie mam serca sprawdzic kuponu....

reklama
Gosienka moja Glizda też dziś ten test pisała i nic mi się nie przyznała...sąsiadka mi doniosła...olała test z góry na dół i tyle...dostałam paczkę (dziękuję :happy2:), wybrałam 2 bransole dla siebie, pokażę jeszcze psiapsiółkom i poślę dalej...będziemy w kontakcie...

Elvie, a może połóż Maciusiowi na brzuszek ciepły termofor? u nas omagał...
karierą się nie martw, mloda jesteś, masz czas...zdążysz, a czasu z dzieciakami nic nie zastąpi....

Cena poraza, ale warto.

Zielona,
pewnie że warto, w końcu to Wasza przyszłość...

padam na pychol, H mi dała dziś popalić...także mykam lulu, bo jutro o 6 pobudka...

dobrej nocy...

doberek

pospałam, ale coś mnie gardło boli...dobzre e wiem z czego ;-) ale jak tu nie otworzyć okna na przeciąg w nocy jak mamy ukrop w mieszkaniu??dobrze że dzieciaki ok (u nich zamknęłam okno, bo i tak im ładnie wieje jak jest pootwierane na linii nasza sypialnia reszta domu :-D)

Monia powinnaś dzisiaj dostac pocztę ;-)

ide cos zjeść

Katik i jak jesteś euromilionerką?;-) jak mi się marzy wygrać 1mln PLN tyle problemów by zniknęło z mego życia :tak:

Zielona super oferta oby poczekała na was ;-)
mam ciocię(70lat) w Kanadzie która mieszka tam od 25lat nie przepracowała ani jednego dnia a żyje na normalnym poziomie nie wiem jak ona to robi ale nawet jakieś 5lat temu kupiła dom. Jak dla mnie to kosmos.

elvie kobieto jakie awanse? Twoim największym awansem są Lenka i Maciek a na resztę przyjdzie czas

maonka mam nadzieję że pojawią się dwie kreseczki trzymam &&&

a propos szparagów robiłam w sobotę zapiekankę z żółtymi szparagami wyszła pyszna więc dzisiaj rano zamówiłam u siebie w warzywniaku kolejną partię tym razem spróbuję zielonych czekam na jakieś fajne przepisy na odpowiednim wątku

Witam,
u nas nocka ok:-) Lenka pobudkę o 7:00 zrobiła, Maciek pospał pół godziny dłużej.
Wezmę zaraz Lenkę na mały spacer - pójdziemy do warzywniaka i do piekarni, bo muszę jej zupkę jakąś ugotować do klubu.

aniam - ma jedną, 16-letnią córkę;-)

Z tym awansem to ja ciśnienia nie mam, bo wiem, że teraz dzieciaki są ważniejsze, co nie zmienia faktu, że i tak się wkurzyłam na awans rywalki;-):-D

Agnieszka - wodą z solą gardło przepłukaj kilka razy i minie:tak:

mamusia - ja lubię najbardziej szparagi w sosie holenderskim, czasem polędwicę pokrojoną dodaję i takim gulaszem nadziewam babeczki z ciasta francuskiego. Konieczny do tego sos sojowy i cytryna, żeby za mdłe nie było.

a właśnie miałam Elvie napisać...niech sie M. wypcha z awansami ;-) jak taki mądry to niech sam robi awans...ty masz teraz do ogarnięcia maleńkie dziecko. Jak Maciek podrośnie trochę i bedziesz miała świat na nowo poukładany to pogadamy. Teraz Mamusia ma rację :tak: największym twoim awansem jest podwójne macierzyństwo... w końcu jesteś szefową grupy ;-) i zarzadzasz nimi :-D

Wredzia wczoraj zasnela pprzed polnoca, a wstala po 7ej... Ja juz jestem tak wyszkolona, ze budze sie odruchowo przed 7ma. No i cos pyli niemilosiernie, bo z nosa mi cieknie, kaszel sie odezwal, obudzilam sie z czerwonymi i zaropialymi oczami... Musze cos na to wziac, tylko nie wiem co jest bez recepty... Nic to, zapytam w aptece. Kurcze, ostatni atak alergii mialam 13 lat temu.

...nikt nie wygral. W piatek do zgarniecia ponad 70 mln....

A wogole to dzien dobry. Glowa nadal boil , lewa skron ma.mi rozsadzic... Spadam budzic Polaka i szorujemy do zlobka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry