Hej,
ależ męczący dzień. We Wrocławiu już ponoć pada, bo mamuśka dzwoniła, u nas parówa, że ledwo żyję.
Moje dziecko pół nocy wymiotowało
Nie wiem co mu zaszkodziło. Mam nadzieję, że to nie jelitówka, dziś już wymiotów brak, za to rozwolnienie. Jak nie urok, to...
Elvie w PKO bierzecie? sprawdzaliście inne banki? ja przeszłam wszystkie i dla mnie mieli najgorszą ofertę właśnie w PKO. Ogólnie mam u nich konto 10 lat a nie mają żadnych propozycji dla stałych klientów. Poza tym strasznie zdzierają, za prowadzenie konta, przelewy internetowe, wyciąg z konta 30 zł
itp...
Dla porównania w Getinbanku wszystkie operacje za free. Może macie inne warunki.
Uciekam bo mnie maruda wzywa.
ależ męczący dzień. We Wrocławiu już ponoć pada, bo mamuśka dzwoniła, u nas parówa, że ledwo żyję.
Moje dziecko pół nocy wymiotowało
Nie wiem co mu zaszkodziło. Mam nadzieję, że to nie jelitówka, dziś już wymiotów brak, za to rozwolnienie. Jak nie urok, to...Elvie w PKO bierzecie? sprawdzaliście inne banki? ja przeszłam wszystkie i dla mnie mieli najgorszą ofertę właśnie w PKO. Ogólnie mam u nich konto 10 lat a nie mają żadnych propozycji dla stałych klientów. Poza tym strasznie zdzierają, za prowadzenie konta, przelewy internetowe, wyciąg z konta 30 zł
itp...Dla porównania w Getinbanku wszystkie operacje za free. Może macie inne warunki.
Uciekam bo mnie maruda wzywa.
) i oferta super + ubezpieczenie. Poza tym ja tam pracowałam, więc mam rekomendację;-) Nam przygotowano jeszcze ofertę w PKO SA, Millenium i Banku Pocztowym, ale u nas jest trochę inna sytuacja, bo my oboje mamy działalność i nie mamy ślubu, co znacznie zmienia warunki. Końcówki ciąży latem - nie zazdroszczę, ale dasz radę
Będziemy Cię wspierać