Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też oglądałam, jakieś 1,5 tygodnia temu. Takie filmy o młodzieży mnie przerażają, co mnie kiedyś czekaps. polecam film "Sala samobójców" wczoraj oglądałam i bardzo mną poruszył, momentami miałam dreszcze i łzy w oczach.

Monia ja myślę, że takie filmy powinni rodzice oglądać w wieku naszych dzieci, bo jeśli nie wzbudzimy w dzieciach zaufania i poczucia, że zawsze mogą do nas przyjść, że są najważniejsze, w tym wieku, to w wieku nastoletnim to już chyba dużo, dużo trudniej, o ile w ogóle się daoglądałam w kinie, zrobił na mnie piorunujące wrażenie i uważam, że powinien być puszczany wszystkim rodzicom nastolatków jako materiał szkoleniowy...czasami sobie o nim przypominam, gdy zbyt dużo pracuję![]()
zielona - oby się ułozyło.
ja właśnie kończę książkę "bez mojej zgody" - wstrząsająca historia o 13 latce, która urodzila się aby uratować życie swojej siostry
Gosia dokładnie o tym samym pomyślałam, przecież ze skokami ciśnienia to przecież i tak cesarka. Bezsensu, że tak Cie męczą.Gosia, 38 tydzien??? Ty sie bierz za rozpakowywanie, po co Ci tak sie dalej meczyc. Moje nogi na koniec tez byly monstrualnych rozmiarow, w marcu w japonkach jezdzilam taksowka do szpitala na ktg bo w inne buty sie nie miescilam...
żart!, ale lepiej późno niż wcale.
pierwszą jesień z Matim w nosidełku chodziłam, teraz się boję. Uwielbiam zbierać grzyby, a najbardziej lubię pikniki w lesie. Mam taki nawyk z dzieciństwa,że jak wchodzę do lasu to robię się głodna. Kiedy byłam dzieckiem i jeździliśmy na grzyby, piknik był najważniejszy, a że nas czwórka, to mieliśmy pół auta kanapek, a smakowały jak nigdzie. Do tego herbata z termosu.A tym bardziej jak krążysz na FB to wpadać chyba czasem można
, mój profil na FB jest zamknięty, m.in. po to, żeby posty widziały osoby z listy, między innymi moi przyjaciele z realu. Na forum sytuacja jest nieco inna.
I też chcę taką koszulkę dla B.!!!

spróbujemy jeszcze 2-3 dni i zobaczymy. Wybudzać go na siku nie będę, bo jakby mnie ktoś wybudzał, nie byłabym zadowolona.To jest chore. Nie chę Cie straszyć, ale naciskaj na niego jak się da, moja koleżanka nie wiedziała, że ma kłopoty z ciśnieniem i miała naprawdę ciężki poród, oczywiście zakończony cesarką. Do dzisiaj nie zdecydowała się na drugie dziecko właśnie z tego powodu.Annaoj ja też uważam, że powinnam mieć cesarkę, ale w rozmowie z panem dr usłyszałam, że szpital to nie supermarket i czekamy na rozwój sytuacji
Trzymam kciuki za diagnozę Ali.
Później cwaniara sobie wymyśliła spanie na dywanie i dokimała do 8.00 jakoś. Teraz jest w klubie, wychwalam ten klub pod niebiosa, bo nie ogarnęłabym dwójki, domu, obiadów, budowy i pracy, gdyby Lena była w domu. Ją po prostu roznosi
za prawym okiem cos cisnie i mdli mnie jak nie wiem co. Mloda na szczescie jeszcze upierdliwca nie wlaczyla, wiec jakos daje rade.