Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z Kubą to za wysoko nie zajdziemy, ale coś się wymyśli...tzn. ze mną też nie za wysoko).

Olka nie chce sama myć zębów , znaczy coś grzebie coś w paszczy ale nic z tego nie wynika , a mi też nie daje umyć . Szlag mnie trafia .
z piątku na sobotę w nocy przez uchylone okno wleciał do nas do mieszkania nietoperzcałe szczęście spałam i mąż odkrył w łazience tego obrzydliwca fuuuu na samą myśl mam ciarki! kto to widział na 4piętrze nietoperze fuuuuuuuu bleeee
...ja jestem tak przewrażliwiona na tym punkcie, że mam moskitiery w całe chałupie 
Dostał żel na ząbki i spray na to różowe gardło. Póki co spokojny jest.

Myslę że ubierzesz je wcześniej niż myślisz . Pewnie po małej lence to dla Ciebie szok . Dla mnie po wielkim Szymku ciągle szokiem jest drobna Ola . Teraz ma 89 wzrostu ( urosła 2cm ) i waży 13kg. Szymek ma 110 , 19kg i buta 29
ale ogarniesz
;-)
kochane rodzeństwo

Aniez Twój starszy więc Szymek dzielnie idzie za kolegą![]()
W ogóle uważam, że badania USG powinny być standardem. To samo tyczy się szczepień na np. pneumokoki. Ale nie... u nas trzeba płakać i płacić.
Program TV to kanały sportowe, filmowe i dla dzieci w CYFRA+ - CYFRA+ JEDYNA TAKA TELEWIZJA