Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...bo jej się wydaje, że on jest w lajfie :-)

w takim ciezkim szoku jestem.
Póki na budowie pusto to nie mam oporów, by ktoś mi tam sprzątał.muehehe Wielka Stopa nabiera nowego sensu... Tyle, ze mi nie jest do smiechu, bo w ciagu ostatnich 6 miesiecy giczka mlodej urosla o kilka rozmiarow. Trudno powiedziec o ile, bo wszystko zalezy od producentow obuwia, ale przynajmniej 1,5cm urosla... I teraz mierzy 17,5cm. powinno sie dodac 1,5cm (ja dodalam tylko 1cm i mi wyszlo, ze na przyklad buty ze Smyka dla mlodej, to rozm. 29...)zielona - wielką stopę Kostka ma
hehe. niewiarygodne powiadasz... Kilka dni temu kupowalam mlodej bluzki. Na etykietce bylo tylko 5, wiec poszlam do sprzedawczyni i pytam jak to sie ma do tych rozmiarowek, w ktorych podany jest wzrost, bo ja mlodej na 110 (z 5 10 15 i hm) kupuje. Pani spytala ile dziecko ma lat, bo ta 5 oznacza, ze bluzka jest na 5 lat. Ja powiedzialam, ze 2,5 roku, ze bluzke wezme, a jesli bedzie za duza, to zwroce. Pani stwierdzila, ze NA PEWNO bedzie za wielka. Okazalo sie sie, ze tylko rekawki musze podwinac.Zielona to 29 to dla mnie normalnie niewiarygodne, moja Ola nosi 30, ale ona w stosunku to rówieśników ma ze 2 numery mniejszą, Zosi na jesień 24 będę kupować
A buty 24 Konstancja nosila na wiosne.

Ja ostatnio w Douglasie karte platnicza zostawilam. Przyjechalysmy z Maja do domu rowerkiem i sie zorientowalam. Musialam zastrzec karte i czekam teraz na nowa, grrr.U nas dokladnie tak samo,ale na szczescie tylko o 2 numery wieksze teraz kupuje. Co do ubran to tu jest jedna wielka niewiadoma. Jak ide do sklepu to nigdy nie sugeruje sie tylko metka. Maja ma np z Kappaahl ubranka na 110 a z Nexta czy Topolino na 98,a nawet niektore na 92. Ostatnio jej bluze z Girl2girl na 4-5 lat kupilam i jest ok.hehe. niewiarygodne powiadasz... Kilka dni temu kupowalam mlodej bluzki. Na etykietce bylo tylko 5, wiec poszlam do sprzedawczyni i pytam jak to sie ma do tych rozmiarowek, w ktorych podany jest wzrost, bo ja mlodej na 110 (z 5 10 15 i hm) kupuje. Pani spytala ile dziecko ma lat, bo ta 5 oznacza, ze bluzka jest na 5 lat. Ja powiedzialam, ze 2,5 roku, ze bluzke wezme, a jesli bedzie za duza, to zwroce. Pani stwierdzila, ze NA PEWNO bedzie za wielka. Okazalo sie sie, ze tylko rekawki musze podwinac.A buty 24 Konstancja nosila na wiosne.