reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dzieńdoberek

Helenka rano wstała i woła " Mamo zima " :-D
Po buty dla chłopaków miałam dzisiaj jechać a tu lipa bo opon zimowych brak a trochę tego śniegu jest i ani myśli stopnieć bo temperatura koło zera :wściekła/y:NO nic małżon się zdeklarował popołudniu z nami jechać zobaczymy czy wytrzyma to psychicznie ;-)

Elvie najlepszego kochana, miłości, miłości , miłości i zdrówka oczywiście a reszta sama przyjdzie:-):-):-)

Magda zdrówka dla P i miłego imprezowania.

Aniam kozaki wyciągaj , ciepłą kurtkę i jakoś musisz przetrwać swoją ulubioną porę roku ;-)tak sobie pomyślałam że ty powinnaś w sen zimowy zapadać :-p

Agnieszka no nic ciężkiego nie robiłaś :no:tylko mycie podłóg ale wiadomo to dla kręgosłupa żadna praca ;-)no i jak tam malowanie piaskownicy:-p

Isabela zadzwoniła ciocia gosienka zadzwoniła :tak:i słodki głosik Tosi " Przywieź mi Helenkę " ech szkoda że to tak daleko :-(
Spokojnego weekendu.

Onka poczekasz trochę i znowu spróbujecie, nic na siłę.

Anna skąd ja to znam jak tatuś w domu to do szkoły zawsze z wielkim hukiem i ciśnienie mi przy tym wszyscy podnoszą :no:
Miłego dnia na studiach:tak:

Nata ja podobnie ja Zielona stój bym kupiła bo talentu plastycznego to ja nie mam:zawstydzona/y:

Aniez gdzie jesteś babo zasypało cię we Wrocku;-)

Dobra muszę rozporządzenie wydać co kto ma robić, jakiś obiad wyczarować a potem na zakupy.
Miłego dnia kwietnióweczki:-)

Witam jak zwykle z kawką:-)
Wstałam o 9,30:-) M z Kubą na piłkę pojechał, a ja z córami art attack oglądam.
Zaraz lecę rosołek wstawić i zabieram się za sprzątanie.
U mnie wiatrzysko i troche snieg pada, chyba też cały dzień w domu bedę siedzieć
Elvie najlepszego! Sto lat!
Miłego dnia

Gosieńko a jak pomalowana :tak: jeszcze schnie ;-) ale farba śmierdziała i wieczorem bolała mnie głowa ...dobrze że tabletka zadziałała szybko.
A co do mycia podłóg to mopuje ;-) ale ja myśle że to za mało ćwiczeń ;-) bo ja się poza sprzątaniem i bieganiem za dziećmi w ogóle nie ruszam...a M. czasami trzeba wziąć i przytulićco z tego że zaraz siadam?? i potem boli kręgosłup...

Agnieszka - dla mnie mopem to nie mycie, ja muszę ścierą sama dokładnie zmywać. Mopem to czasami w biurze albo w ramach poprawek;-) Mop mi wszędzie nie wejdzie i to jego ściąganie i zakładanie doprowadza mnie do szału. Muszę M. o tą roombę pomęczyć;-)

Ej no ja też chce śnieg!!! Ten kraków jakis do bani- nigdy prawie śnieg nie pada tylko jakis syf deszcz i beznadzieją:wściekła/y: a moje dziecko w kółko o śniegu gada i nie może się doczekać!

Dzień dobry kochane Baby

Wpadłam życzyć Wma miłego weekendu a ELvie 100 lat!!! Wszystkiego co najlepsze!:-D

Widzę, że albo duże połamane, albo małe poprzeziębiane...nie pozostaje mi nic innego jak wszystkim Wam i pociechom dużo zdrowia życzyć!

No mnie na szczęście plecy nie bolą, ale małe rośnie i coś brzuszek kłóje i gniecie:eek: Poza tym po staremu..dzień za dniem i ciągle to samo...taka trochę jesienna beznadzieja... Mam nadzieję na miły wieczór bo idziemy na jakieś party dla dzieciaków na halloween- może się młodej spodoba i będiz emiło, bo nuda ostatnio. Niemniej wszystko ok a to najważniejsze:tak:

Miłego weekendu!

Elvie- NAJLEPSZEGO! Kiedy imprezka :-D:cool2:

Wstaliśmy o 9:00 :szok: chłopaki od 7:00 szaleją, ale nadszedł ten piękny czas, że nas nie potrzebują o poranku :-D bawią się razem o 9:00 tylko zarządali śniadania hehehe... no to dostali owsiankę i ruszyli do boju dalej... nie wiem co robią, bo radosne okrzyki dochodzą z pokoju, a ja nie będę im przeszkadzać.

Teraz się zastanawiam, co by tu na obiad zrobić... żurek jest, ale drugie stanowi problem... może jakiś klops wyprodukuję... bo jakoś nic innego nie wymyśliłam ;-)

Gosieńka- u nas coś tam pada, ale zaraz się topi. Daj znać, czy mąż nerwowo wyrobił, bo może być akcja. Ja też nie mam zimówek i musze starego przydusić, bo jak on mi w trasę wyjedzie, a ja z dziećmi na letniakach zostanę, to zrobię mu taki dym, że zapamięta to na długo.
Dzisiaj nie da rady opon pojechac zmienić, bo musi mojej babci ustawić TV. Babcia ważniejsza.

U mnie zima na całego
widok z okna 100.jpg

reklama
No i po buty nie jedziemy bo w gospodarstwie jakaś awaria więc małż nie może się wyrwać a ja nie zryzykuję na letnich oponach jechać w takim śniegu. Tu macie fotki jaka u nas zima:szok:

Załączniki

• 100_5569.jpg
    100_5569.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 45
  • 100_5571.jpg
    100_5571.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 47

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry