reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Poczytałam i lecę Macia myć, bo wyje strasznie.
Lenka zakatarzona, kaszel mniejszy. Młodemu póki co nic nie jest.
M. ogląda Radwańską i mnie wkurza, bo ciągle ględzi o mojej 30-stce:wściekła/y:

Dołączam do tych (gosienka, zielona, aniez..?), których bolą plecy. U mnie wczoraj kryzys, dzisiaj lepiej, ale bez lekarza i masaży czarno to widzę:-(

Poczytałam i lecę Macia myć, bo wyje strasznie.
Lenka zakatarzona, kaszel mniejszy. Młodemu póki co nic nie jest.
M. ogląda Radwańską i mnie wkurza, bo ciągle ględzi o mojej 30-stce:wściekła/y:

Powiedz M. że nic się nie zmienia i niech nie ględzi głupot bo mu połowa babek z BB przyjdzie zmyć głowę ;-) ja tam uważam że kobieta im starsza tym lepsza (jak wino ;-)) bo i doświadczona i wie czego chce ;-) :-P
Dołączam do tych (gosienka, zielona, aniez..?), których bolą plecy. U mnie wczoraj kryzys, dzisiaj lepiej, ale bez lekarza i masaży czarno to widzę:-(
Elvie ja też się zaliczam ostatnio do tych połamanych na krzyżu...

CHłopaki śpią... męża niet... a mnie łepetyna boli, krzyż i nogi... masakra. Czuję się jakby mnie ktoś łamał na kole :eek: i nie wiem czemu?? Nic ciężkiego nie robiłam.

Ide się wykąpać, zjem coś (nie pisze co bo mnie zabijecie ;-)) i ide do łóżka coby się jakoś naprostować ;-)

Dobrej i spokojnej nocki wam zyczę!

M. to się celowo ze mnie nabija;-)

Uśmiałam się, bo nie mamy w salonie zasłon, ale nikt tam generalnie nie chodzi, poza tym większość czasu spędzamy teraz na piętrze. Dzisiaj jednak siedzimy, atu nam nagle jakaś baba macha. Wyszłam zapytać o co jej chodzi, a ta nas na tajne zebranie zaprasza, adres podała, niby zebranie lokatorów. Polazł tam M. z moją ciotką w ramach delegacji posłuchać na 20:00 i jeszcze ich nie ma:szok:

Elvie może sąsiadki są ciekawe :-D

Strój dyni można często w lumpach kupić .

Olka miała zabawę ale miała strój ksieżniczki bo tematyka była dowolna . A że mam sukienkę , to w nosie miałam dynie . :-D

Zimno jak cholera , teraz to u nas -1 jest :no: masakra chyba trzeba będzie jakieś kozaki wytaszczyć . :no: a gdzie do wiosny :wściekła/y::wściekła/y:

Gosieńka - widzę że masz tak samo jak ja z prądem , ale taki urok mieszkania na zadupiach . U nas stara linia i jak przeciążona to po prostu odcinają :-D Szkoda tylko że rachunków nie zmniejszają z tego tytułu

Witam,
podobno seks po 30-stce ma inny wymiar, więc ja z łóżka dzisiaj nie wychodzę:cool2:

M. rano dzieciarnię ogarnął i zabrał na dół, formułę oglądają i bajki, równocześnie z tego co słyszę:-D

aniam, gosienka - na naszym zadupiu problemów z prądem nie ma.

aniam - sąsiadki, średnia wieku 40lat podobno, poza tym M. w obstawie ciotki tam był:-D Wczorajsze zebranie dotyczyło bardziej właścicieli mieszkań niż szeregówek, firma obsługująca ich w ch...a robi tak, że szok. Za podpisywanie aktów notarialnych bez czytania teraz słono płacą.

Miłego dnia kobitki!

Witam weekendowo

Elvie wszystkiego naj naj
No to upojnego dzionka życzę:-)

P chory:baffled:
Od 6 nie śpię bo chrychał

Weekend imprezowy - Tadeusza będziemy świętować - i tatuś i teść Tadek

Lecę naleśniki smażyć

reklama
Elvie wszytkiego najlepszego!! Witaj wśród 30tolatek :-) ;-)

DSC03776.JPG

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry