witam porannie z nad kawci w pracy oczywiście - no i jak zawsze ten czas tak szybko ucieka "święta, świeta i po świętach" wyjazd do rodziców bardzo udany mały wyszalał się z dziewczynkami mojej siostry co prawda jedna ma już 13 a druga 6 lat ale świetnie się bawili szczególnie z tą młodszą - dwa tajfuny szalały po domu.
Mama jak zawsze napiekła i nagotowała jak dla pułku wojska

Co prawda w tamtą stronę jechaliśmy w okropnych korkach przez co zamiast 4 to jechaliśmy 5,5 godz. mój ślubny już ze skóry z nerwów wyłaził ale za to z powrotem śmigneliśmy bez korków.
wronka mam nadzieję że z Boryskiem już szystko w porządku
ella ważne że dzidzia ok czas tak szybko leci zanim się obejrzysz będziesz tulić to wyczekane maleństwo. Unas tak było na początku grudnia mały przez 4-5 dni miał tak wysoką gorączkę ale niestety z tego rozwneło się po kilku dniach bardzo silne zapalenie gardła i skończyło się antybiotykiem miał chwilami powyżej 40 St.
monia jak tam poszły sobie choróbska?
aniam to tak jak ja okna umyję jak przyjdzie wena i mrozu będzie brak

a co tam
maonka ten syrop dexa pico nie jest na receptę można sobie kupić na zaś
aniez I love you mi niestey poszło w cztery litery

co do cycków chęnie bym się z kimś podzieliła nimi bo nawet kupienie zwykłego stanika to wyzwanie nie lada, więc może lepiej
kittek współczuje mam nadzieję że już lepiej się czujesz
nata jak ja zazdroszczę tego kina tak sobie myślę że może w niedzielę uda sie Wiktora mojej teściowej na kila godzin sprzedać i też się wybierzemy ale zobaczymy czy zechce łaskawie się nim choć trochę zając jako że mały kaszle a jak mały jet chory to ona omija go szerokim łukiem.
zielona współczuję kolejnej jazdy z ojczulkiem. Bardzo ciekawie opowiadasz czyta się jednym tchem
aniam a nie jest bliżej Novotel na Żwirki i Wigury?
elvi to zaszalałaś z tym jedzonkiem
nata zazdroszczę tego kina - ale może w niedzielę uda nam się też wybrać , będzie zależało czy uda nam się namówić teściową aby popilnowała chociaż te parę godzin małego , bo on znowu nietety kaszle a jak Wiktor jest chory to ona omija go szerokim łukiem