oj chorobowy szczyt sezonu nadszedł :-( u nas w pracy też od dwóch tygodni cała lista zastępstw wisiała i dyrka wściekła chodziła bo nie było komu zastępstw poprowadzić.
Nata głowa do góry

Oby same pozytywne wydarzenia w tym roku wam towarzyszyły.
Gosienko zdrówka dla Helenki. Smutno mi, że jednak nie uda się wam przyjechac....:-( Przy nastepnej okazji nadrobimy

))
Filonka super, ze Kacperek tak pozytywnie przyjął braciszka.
Annaoj zdrowka dla Alicji, oby do ciebie nic poza katarem sie nie przyczepilo.
Aniez zdrówka dla Twoich chłopców, a od was niech choróbsko sie trzyma z daleka bo kto bedzie ten szpital obslugiwal!
Maonka dla was również dużo zdrowia, ty musisz szczególnie uważać aby chora na porodówkę nie pojechać.
Elvie widzę, ze nasi to zawsze synchronicznie mecze ogladaja ;-)Pochwal się co kupiłaś
Aga nic na siłe. Moze J rzeczywiscie przestraszyl sie siostr zakonnych. A jak ta szkola wyglada w srodku. Jest kolorowa, przystosowana dla dzieci czy bardziej ascetyczna?
Gosia kciuki za kuzynke zacisniete. Apel udostepnilam tez u siebie.
Basia u nas wszelkie zabawy ruchowe są najlepsiejsze

Majka ostatnio uprawia jeżdżenie po torze przeszkód między pokojami. Na szczęście jeszcze nic nie poobijała. Poza tym zauważyłam,że jest bardzo kreatywna. Bierze zwierzaczki ( ma takie spore zoo zwiarzątek plastykowych) i ustawia je w róznych miejscach w pokoju. Udaje,ze jedno miejsce to dżungla, inne to farma, itp. Mówi im co mają robić, ustawia je w kolejce do wodopoju, itp. Jak słucham to ubaw mam po pachy

Wczoraj odkryłyśmy na nowo prezent od cioci
Gosieńki. W zeszłym roku Maja dostała takie puzzle na skojarzenia z obrazkami-puzzelkami (3 skojarzenia np miód, pszczoła i ul) genialna jest ta gra. Zdecydowałam,ze po kilka zestawow skojarzen bede jej wyjmowac poniewaz jest ich sporo i nie ogarnelaby ich w calosci.
Elvie jak mozesz to wrzucaj wiecej swoich pomyslow na zabawy. Mi bardzo spodobal sie ten ze sznurkiem.
A moze odswiezymy ten watek o zabawach z maluszkami?
Aniam oj garderoba to super sprawa, szkoda tylko,ze nasza jest tak beznadziejnie zaprojektowana i pod skosami. W ferie jak do niej wpadne to mam zamiar polowe ubran spakowac do oddania i jakos zorganizowac powierzchnie pod skosem bo sie marnuje. Wogole to stwierdzilam, ze tyle rzeczy sie w domu gromadzi, ze ile by szaf nie bylo to kazda po jakims czasie zapchana
Pozostale laski pozdrawiam

I zmykam odsypiać ciężki tydzień.
ps. od kilku miesięcy aby użyć polskich znaków muszę wscisnąć shift+~ bo mi ALT odmowil posluszenstwa (chyba powiklania po przyjeciu winka tego co to lapka kiedys nim poczestowalam jak z Gosienka imprezowalysmy) wiec czesto omijam ten skomplikowany proceder, palce by mi sie rozjechaly na klawiaturze i wiele bym nie napisala ;-)