Witamy i my z rana :-)
Grochóweczka się gotuje i pachnie nam w domu jak z wędzarni :-)
I śnieg znów pada gr.... ja już chcę wiosnę kocham zimę, ale ten brak słońca źle na mnie wpływa...
Gosienka nie ma problemu :-) my na "majteczki w kropeczki" zawsze chętni
. Kurs makijażu powiadasz przydałby się, bo człowiek ma tych kosmetyków a malować się nie potrafi..
Beti pamiętam swoje bóle wzrostowe grr, do tej pory mi ciarki przechodzą...
Zielona super, że Wam się tak układa :-)
Agnieszka mała rzecz a cieszy, u nas tak działają puzzle i spokój z dzieciem :-)
Kittek oby Maję kaszel opuścił tym razem na stałe. Wczoraj była u nas Lena (corka chrzestnego Tosi) z mamą i mówiły że na taki kaszel pomógł im właśnie Flavamed, my braliśmy Malie kiedyś pamiętam to też taki syrop bez recepty.
Do poźniej kobiety :-)
Grochóweczka się gotuje i pachnie nam w domu jak z wędzarni :-)
I śnieg znów pada gr.... ja już chcę wiosnę kocham zimę, ale ten brak słońca źle na mnie wpływa...
Gosienka nie ma problemu :-) my na "majteczki w kropeczki" zawsze chętni
. Kurs makijażu powiadasz przydałby się, bo człowiek ma tych kosmetyków a malować się nie potrafi..Beti pamiętam swoje bóle wzrostowe grr, do tej pory mi ciarki przechodzą...
Zielona super, że Wam się tak układa :-)

Agnieszka mała rzecz a cieszy, u nas tak działają puzzle i spokój z dzieciem :-)
Kittek oby Maję kaszel opuścił tym razem na stałe. Wczoraj była u nas Lena (corka chrzestnego Tosi) z mamą i mówiły że na taki kaszel pomógł im właśnie Flavamed, my braliśmy Malie kiedyś pamiętam to też taki syrop bez recepty.
Do poźniej kobiety :-)
"pasztet za pasztetem" wyskakuje
Dobrze, że jeszcze tylko 2 dni i urlooop!
Więc musieliśmy wytłumaczyć. Co chwilę coś mu pokazuje, mówiąc Leonek patrz. Widać, że bardzo przeżywa całą sytuację. 

my sowy tak już mamy... Elvie cos o tym wie :-)
U nas za prąd miesiąc w miesiąc 500 zł, płać i płacz.