Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniam- dokładnie tak, tylko chodzi o to, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Cyfra już raz wchłonęła Wizję TV więc bankowo mieli doświadczenie, a tu takie kwiatkiMy i tak bulimy mniej, w Cyfrze nie chcieli nam dać pakietów premium w tej cenie, co byśmy chcieli je mieć, więc luz, nie żyjemy w próżni. Poza tym ta argumentacja oparta o piłkę kopaną, której nikt u nas nie ogląda... dla mnie kanały bajkowe były ważne, dla męża F1 więc jakoś NC+ nie jest dla nas jedynym rozwiązaniem. Poza tym oni nas odłączyli 2 maja po 20:00 jak już nic nie załatwisz. Więc 4. rano stary załatwił zmianę operatora, bo chodzi o to, że pieniądze zostawia się tam, gdzie Cię traktują przyzwoicie, a NC+ się w naszym wypadku nie popisało... 6 zadzwonili z ofertą (cały czas sygnał wyłączony)... no żałosne...
aniam skąd u ciebie taka determinacja do ćwiczeń poproszę o kopniaka cobym i ja w końcu ruszyła moje cztery litery
a

bo ja butów mam naprawdę nieprzeciętną ilość . otoz to! U mnie wizualnie sie nic nie zmienilo - tak mi sie zdaje - ale fizycznie czuje sie jak nigdy dotad.Ja już nie potrzebuję kopniaka , widzę efekty to raz , a dwa że lepiej się po nich czuję i to i wystarczy .

a potem do szpitala na pobranie krwi
A to dopiero początek wizyt w tym miesiącu...
Aniez przeleciałam Wojasa, Ryłko, Lasockiego, Darbut i kilka innych sklepów ze skórzanymi butami i doopa! Badury niestety u mnie niet :-( Jeszcze się któryś dzień do Wodzisławia Śl. wybiorę może tam coś znajdę. No i jakichś mokasynów szukam lub czegoś wygodnego do chodzenia (ale nie trekingowe) bo w czerwcu jade na wycieczkę ze zwiedzaniem (12 h chodzenia praktycznie) więc potrzebuje koniecznieAgnieszka- a jakiego typu balerin szukasz? Bo to zależy, jak ze skóry i eleganckie to Badura ma cudne, jak do człapania to Aldo miewa, albo Lasocki.

Ojoj jak nic szkarlatyna. A popatrz jeszcze na buzię ma taki normalny kolor skóry między nosem a kącikami ust? Jak tak to na bank szkarlatyna.Hana ma gorączke i jest cała wysypana małymi czerwonymi pryszczykami...nie jest to na pewno ospa, więc co ???
choć rzeczywiście czasami zdarza mu się że pięknie trzyma równowagę ale on jedzie albo za wolno albo za szybko
nie wie co to hamowanie
Ale uważam że będzie szybciej jeździł na rowerku bez bocznych kółek niż J.
i nie słucha jak wołam żeby hamował i się zatrzymał...