Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ja bylam dzis u lekarza!!!
Mojej fasolce bije serduszko!!!!
Bardzo sie ciesze, niesamowicie!!!
co do tematu piersi to ja ide kupic sobie wygodny biustonosz do spania, pomaga to zachowac ladny ksztalt piersi, polecam goraco!!
Jeszcze dziewczynki pozwolcie, ze zadam intymne pytanieJak tam u Was z seksem po tym jak sie dowiedzialyscie, ze jestescie w ciazy? Kochacie sie z partnerem? A moze lekarz zabronil? Jesli zabronil to dlaczego? Ciekawa jestem co macie do powiedzenia na ten temat
![]()
po prostu jest kochany.

Jak mi wyszły na teście dwie kreski to się śmiałam do męża, jak to fajnie będzie 9 m-cy bez zabezpieczenia ;-)ale rzeczywistość jest inna, niż się spodziewaliśmy. Mnie od początku boli podbrzusze, jak na okres i wtedy nie dam się do siebie nawet dotknąć, ale miewam momenty kiedy się to uspokaja, np. wczoraj i wtedy się kochamy. Faktem jest jednak, że jest to inne uczucie, mam na myśli inne, względem tego, jak było przed ciążą. Mój mąż natomiast się stresuje w trakcie, czy nic mi nie jestpo prostu jest kochany.

co do pytania a implantacje to nie mam pojecia kiedy to nastepuje ale chyba okolo 4 tyg? bo wtedy ten hormon co jest wykrywalny przez test jest produkowany, ale samo zaplonienie... mi sie wydaje, ze pamietam taki moment, to bylo chyba z 3 dni po przytulaniu. bylysmy wtedy u moich rodzicow kilka dni i poczulam sie slabo, tak dziwnie wygladalam, ze mama az zmierzyla mi cisnienie i mialam bardzo niskie. wtedy bym nawet o tym nie pomyslala ale teraz sadze, ze to byl ten moment:-)

a ja się przywitalam a teraz się żegnam:-(
w czwartek wyszły mi dwie kreski na teście płytkowym Quixx
a dziś rano pojawiła się krew.:--(
raczej sobie nie wmówiłam bo potwierdziły to jeszcze dwie osoby.
widocznie w tą strone tez zdarzają sie pomyłki.
ALE WAM ŻYCZĘ ZDROWYCH DZIEWIĘCIU MIESIĘCY.![]()
Aha jeszcze sie chcialam Was zapytac jak to bylo u Was z implantacja - czulyscie cos? plamilyscie? Mnie klulo w podbrzuszu w dwa kolejne dni - ostry, punktowy bol, ktory powtorzyl sie ze 3-4 razy![]()