elvie3
Fanka BB :)
aniez - dziękuję za artykuł na fb, przeczytałam i mnie cierpliwości oraz wiary nie brakuje, gorzej z M.;-) gosienko - kciuki za Emilowy sprawdzian &&& Ella - dziś o dziwo spokój. Pies ewidentnie potrzebuje musztrowania. Jak się jest dla niego dobrym, głaskającym i miłym to on niszczy a jak go na spacerze do pionu ćwiczeniami na posłuszeństwo ustawię to grzeczny. Niewdzięcznik jakiś chyba nam się trafił;-) Zdrówka dla dziewczynek i nie raz Ci jeszcze piszę, że nie masz prawa pisać o Alicji że jest spóźniona, bo po uszach oberwiesz. Może ona zwyczajnie ominie etap raczkowania i od razu zacznie chodzić? Daj jej czas. Znów od rana na telefonie wiszę i się dodzwonić do rejestracji nie mogę. Mam już nawet numer do kierownika i tu sygnał normalny, ale nikt nie odbiera telefonu:/ Jadę do castoramy po nowy wyższy płotek do ogrodu, przegrabię póki śniegu nie ma, dziury zakopię i może tym sposobem choć trochę M. ugłaskam.
już prawie 12 a ja nic nie zrobiłam z zaplanowanych rzeczy i już dzisiaj niewiele zrobię :-(
więc uszy do góry i przestań snuć czarne wizje i wynajdywać dziecku problemy których nie ma ;-)