Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Obyś szybko doszła do siebie i wracajcie do domku:-)
za mną jeszcze jogurtowe chodziło i zrobię, ooo
Przeglądałam stare smsy, ale adresu tam nie znalazłam. Niestety ciągłe katary i choroby nie są obojętne na migdał. U nas to ewidentnie wina wiecznego kataru.
:-( A. też rozkłada bo łazi i prycha jak nie wiem
A tak się cieszyliśmy na to dzisiejsze spotkanie :-
i świetnie się razem bawili w ogóle nie widać było żadnej różnicy w zachowaniu (po za mową)
a jako że mały już śpi bez pieluchy muszę mu jakąś sprawić

w pełni się z tobą zgadzam a ty jesteś zgrabna laska ale fakt że grupa motywuje jak chodziłam na fitness to ćwiczyłam ale jak zabrakło kasy na takie inwestycje to strasznie się zapuściłam i co jakiś czas robię postanowienie że będę ćwiczyć a po kilku dniach zapał mija i samemu się nie chce, o i już po... raz że grupa motywuje Dwa że jak zapłacisz to pojedziesz .
A jak się ćwiczy regularnie to i jeść można i sobie nie odmawiać wszystkiego![]()
Ja tam cwiczę 2 raz w tyg , jem ile wlezie bo lubięPatykiem nie jestem i być nim nie zamierzam![]()
![]()
.....
a mi by się przydał może kiedyś sobie sprawię jak mały pójdzie za 2 lata do szkoły i wydatki się zmniejsząitd...widziałaś za co orbitrek u mnie w domu robi...wieszak pierwsza klasa![]()

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jas urodzil sie o 18:25 wazy 3430 i ma 55 cm
na pewno będzie dobrze nie ma innej opcjiu nas sterydy nie podziałały i 24 lutego mamy zabiegniemniej Mati nie chorował, ma "tylko"
niedosłuch, więc może u nas inaczej. Trochę się martwię, mam nadzieję, że będzie dobrze.![]()

A leki do nosa mu nie pomagają . Poza glutem innych objawów brak .