Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak nie moje dziecko, dzisiaj zachowywał się jak aniołek. Wykonywał wszystkie polecenia pielęgniarki i lekarza bez żadnego protestu.
Zdrówka dla T.w pełni się z tobą zgadzam - ja zawsze zatrudniam do tego mojego męża a coa mnie cieszy najbardziej to że przy okazji ktoś mi z nim posprząta![]()
![]()
musiałam nieźle się nagimnastykować a i tak nie zawsze wiedziałam co mówią. A jak robili prezentację to wszyscy stwierdzili zgodnym chórem że gdyby nie slajdy to nic by nie zrozumieli.

? 
co miesiąc mam telekonferencje w związku z moim pierwszym projektem - takie comiesięczne statystyki i gdyby nie slajdy... no ale teraz przez dwa tygodnie nie będzie slajdów... mam ich nauczyć księgować wyciągi bankowe. z premedytacją będę ich uczyła robić to zgodnie z procedurą, a nie z moimi własnymi ułatwieniami 
Zdzisiu kawę zrobił do tego mam maślanego rogalika , żyć nie umierać :-)
) a Aniez nie będzie zadowolona jak będzie musiała jakieś nabyć 

:-)
ty mnie też pewnie przeklinasz , że telefon miałam na wibrację włączony i dopiero dzisiaj mi się wyświetliło że dzwoniłaś
obiecuję poprawę i wieczorem zadzwonię, zarezerwuj sobie dobre pół godziny ;-)

za 2 miesiące kolejne mięcho dorośnie ;-)

u nas na straganie niestety nie ma ale może coś w Rio oblukam
Przypominam ci ze Bartuś na pierwszym naszym spotkaniu we Wrocku już czuł miętę do Hanki, nawet super zdjęcie mają na bujaczku, pamiętasz?Kochana gdzie ty znajdziesz lepsze teściowe dla twoich synów od Moni i mnie