Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widze, ze mamy niedziele, a nasza lista kwietniowek nadal swieci pustkami. Dziewczyny, nie ma co czekac na Coyote.
Wstawcie taka liste jaka jest dostepna na ta chwile (nie wszystkie dziewczyny doslaly informacje) i tyle. Kto bedzie sie jednak chcial dopisac - bedzie posylal pw.

) i nadal mam problem z imieniem :-
będzie Zac ale coś mi nie pasuję :-(
, teraz już trochę lepiej, ale dwa dni mieliśmy niezły hardcore. W sumie lepiej teraz niż np za pół roku, albo za dwa tygodnie na same święta. Nasza lista kwietniowek jest: po pierwsze w oplakanym stanie graficznym, a po drugie - wiekszosc z nas juz wie jakiego dzidziusia oczekuje, i nalezaloby to rowniez uzupelnic.o jakim info mowisz katik,bo do mnie chyba nic nie dotarlo;-)
Znam ten bol, tez wybieramy imie uniwersalne by bylo latwiejsiedzę na internecie (dzięki bogu i partii zaczął działać) i nadal mam problem z imieniem :-
-
-( bo niby ten Zachary ładnie i uniwersalnie dla nas zawsze będzie Zacharym a tutaj czy jak nas znowu gdzieś poniesie
będzie Zac ale coś mi nie pasuję :-(
Potrzebuję uniwersalnego imienia !!!!!!!!!!!!
Nieodbrze, ze masz takie bole. Mysle, ze do lekarza choc zadzwon jutro, skoro 9tego idziesz tak czy tak. Ale nospe bierz regularnie, bo takie twardnienie to jak na skurcze, i lepiej nie ryzykowac .Ilona1985 kurcze ja mam 9 grudnia połowkowe usg i chyba poczekam do tego czasu...teraz juz przeszlo ale w południe wzielam dwie nospy i nic...nie dosc ze brzuch twardy jak kamien to do tego jeszcze okropny ból w plecach jak na okres...dopiero pod gorącym prysznicem przeszło... mam taki od wczoraj i juz mialam jechac do szpitala , bo do tego wszystkiego nie czuje w ogole ruchów mojej Zosieńki...ale boje się ze zaraz powiedzą ze panikuje ... mat\rtwie się strasznie ...ten ból to taki dziwny mniej bolesny a bardziej wkurzający...