aga002
Fanka BB :)
No przestań ja mam 26więc taka bardzo starsza nie jestem
Może się umówimy na łażenie po sklepach jak będę w styczniu w Wawie
![]()
26 lat

i ty o tym tak bez zażenowania mówisz 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No przestań ja mam 26więc taka bardzo starsza nie jestem
Może się umówimy na łażenie po sklepach jak będę w styczniu w Wawie
![]()

i ty o tym tak bez zażenowania mówisz 

Paulka pub-dyskoteka o nazwie Park jeszcze istnieje??

aga002 nie mam pojęcia...nie chodzę po pubach ani dyskotekach...a nie słyszałam o tym od nikogo nawet...

Tylko się nie obrać bo mi Twój wiek wcale nie przeszkadza i spoko z Ciebie laska . Z tymi zakupami to jA NIE wiem bo nie wiem jak się wyrobie w przyszłym tygodniu z wszelkimi sprawami i badaniami więc na razie nie odpowiem . Co do ubrań to ja chcąc nabyć bluzki najpierw bym poszła do ciucholadu ale co kto lubi . Można znaleźć np. fajne tuniki po ok 10-15 zł za sztuke tylko trzeba pogrzebać . No i rzeczy firmowe a nie bazar . Ale nie kazdy wkońcu musi lubić lumpki . Jak coś pisz to dam kilka adresów . Ze spodniami nie wiem bo nie nabywam teraz ale może w C&A ?Właśnie rodzi moja przyjaciółka ,rozwarcie na 8 palców ,zero znieczulenia i jeszcze gada ze mną przez telefon a rano była u mnie na kawie
nie moge wyjść z podziwu bo to jej pierwsze dziecko. Do szpitala przyjechała z rozwarciem na 5 palców i nie czuła żadnego bólu ,mówi ,że tylko lekkie skurcze.![]()

no to ladnie jej poszlo... Zdrowka dla Kalinkiurodziła 3600 , dziewczynka ---Kalina--jutro wszyscy będą świętować a ja Piccolo:-(

nie obrażam się absolutnie :-)
a co do ciucholandów "łachów" hihi to ja uwielbiam szperac po nich zawsze mozna znalesc cos naprade fajnego i chyba tez się wybiore...
jak znasz jakies fajne daj znac;-)
nie obrażam się absolutnie :-)
a co do ciucholandów "łachów" hihi to ja uwielbiam szperac po nich zawsze mozna znalesc cos naprade fajnego i chyba tez się wybiore...
jak znasz jakies fajne daj znac;-)