• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witam dzis to ja jestem pierwsza, to prawdziwe święto, nie moge spac od 6.00 jak mój mąż wstał i pojechał do szkoły, troszke w łóżko poczytałąm a teraz jem śniadanko i siedze na kompie

ticker.php

Paulka pub-dyskoteka o nazwie Park jeszcze istnieje:cool2::cool2:??

A pewnie że istnieje to stary studencki lokal i chyba będzie tam zawsze:-D

aga002 nie mam pojęcia...nie chodzę po pubach ani dyskotekach...a nie słyszałam o tym od nikogo nawet...

Jesteś jeszcze za młoda by znac park:-D:-D Tylko się nie obrać bo mi Twój wiek wcale nie przeszkadza i spoko z Ciebie laska . Z tymi zakupami to jA NIE wiem bo nie wiem jak się wyrobie w przyszłym tygodniu z wszelkimi sprawami i badaniami więc na razie nie odpowiem . Co do ubrań to ja chcąc nabyć bluzki najpierw bym poszła do ciucholadu ale co kto lubi . Można znaleźć np. fajne tuniki po ok 10-15 zł za sztuke tylko trzeba pogrzebać . No i rzeczy firmowe a nie bazar . Ale nie kazdy wkońcu musi lubić lumpki . Jak coś pisz to dam kilka adresów . Ze spodniami nie wiem bo nie nabywam teraz ale może w C&A ?

[

Właśnie rodzi moja przyjaciółka ,rozwarcie na 8 palców ,zero znieczulenia i jeszcze gada ze mną przez telefon a rano była u mnie na kawie :-D
nie moge wyjść z podziwu bo to jej pierwsze dziecko. Do szpitala przyjechała z rozwarciem na 5 palców i nie czuła żadnego bólu ,mówi ,że tylko lekkie skurcze.:szok:

I takiego porodu kazdej z was życze , jakby mi ktoś taki zagwarantował to może by mi się odechciało tej CC:-D

A ja dziś na mikołajki z młodym jade J firma robi , ciekawe czy Szymek nie będzie się bał mikołaja;-)

cześć dziewczynki, zaraz nadrobię co naskrobałyście.. chciałam się pochwalić że mój B wczoraj pierwszy raz poczuł jak nasz Kubuś się rusza... po śniadanku czułam jak szaleje, i powiedziałam żeby dał rękę i akurat centralnie w jego rękę dał mega kopa...

nie obrażam się absolutnie :-)
a co do ciucholandów "łachów" hihi to ja uwielbiam szperac po nich zawsze mozna znalesc cos naprade fajnego i chyba tez się wybiore...
jak znasz jakies fajne daj znac;-)

Ja zwykle chodze na świętokrzyską na przeciwko poczty głównej to jest przy tym skrzyżowaniu gdzie jest mc donald . Tam są dwa w jedym ciągu i oba dobre . Ew na ogrodową róg jana pawła .
Sklepy z używaną odzieżą na wagę
tu masz adresy dokładne tych dwóch ( świętokrzyska i ogrodowa ) a ten drugi na świętokrzyskiej jest 200m od tego w stronę marszałkowskiej , nie sposób go nie znaleźć . A Ty gdzie chodzisz ?
Ja tam w poprzedniej ciązy właśnie sporo bluzek kupiłam , czasami można trafić takie nawet typowo ciążowe np. z HM mama.

nie obrażam się absolutnie :-)
a co do ciucholandów "łachów" hihi to ja uwielbiam szperac po nich zawsze mozna znalesc cos naprade fajnego i chyba tez się wybiore...
jak znasz jakies fajne daj znac;-)

a ja nie znam żadnych ciuchexów, gdzie mogłabym się wybrać :-( przez to zawsze muszę wydać za dużo... :-(

reklama
paulka ja też pensję mam po 15, tyle że 19 ślub biorę :-P mogę być zabiegana ;-)

chociaż jeśli się umówimy 16 to będę mogła :-)

a godzinowo to tak po pracy bo ja pracuje nadal,
tak to ten Halinów, a pracuje na mokotowie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry