jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Kochana 340g w 20tc to baaaardzo w normie uwierz mi :***, moja Niunia w 19tc miala 331ganiołku, moja malutka w 20 tygodniu waży 340 gr.to chyba nie za dużo,ale lekarz nic nie mówił.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana 340g w 20tc to baaaardzo w normie uwierz mi :***, moja Niunia w 19tc miala 331ganiołku, moja malutka w 20 tygodniu waży 340 gr.to chyba nie za dużo,ale lekarz nic nie mówił.....
Rany (PANIKA!!!), wlasnie spojrzalam na suwaczek, a tu mi pokazuje, ze to juz szosty miesiac sie zaczal...
Alez ten czas biegnie.

było usprawiedliwianie się do brzuszka ,że mamusia niezdara 

działa jak poduszka powietrzna 

Moj brzuchol to chyba bedzie ogromny. Dzis go w lustrze podziwialam - mamo, jaka armata![]()
Ale jest taki kochany, sliczny i jedyny, bo w srodku dzidziulek moj, wiec jak wielki by nie urosl - bedzie mu wybaczone![]()

)Kwietniówki kochane - powiedzcie, czy Wasze dzidziusie często się ruszają w ciągu dnia, bo moja malutka praktycznie tylko wtedy, kiedy prawie zasypiam (po prostu czuję, że jest, ale nie nazwałabym tego wierceniem się a tym bardziej kopaniem styranej życiem mamuśki),za to często boli mnie brzuch (mój lekarz uważa że to normalne, ale ja i tak się trochę tym martwię).
Milutkich snów:-)

, bo po moich snach ma się ruszać ale mam sposób od położnej ---szklanka zimniej wody wypita prawie za jednym razem ---budzi się od ręki , fakt kopnie mnie ze 2 razy ale wiem ,że jest ok. Szanowny twierdzi ,że właśnie dlatego mnie kopie, żeby uświadomić mi ,że ma pokręconą matkę , która nie daje mu spać

Kochana 340g w 20tc to baaaardzo w normie uwierz mi :***, moja Niunia w 19tc miala 331g...

siatką na podwórko sąsiadów i wtedy zobaczyłam jak mój ma krew na grzbiecie ,łapie i nie może się pozbierać .

) i na święta ma być u nas więc będą porządne zdjęcia na zamkniętym
po świętach :-):-)
więc przestałam się martwić
a jeszcze co najmniej tydzień przed nimi
Ja sie teraz tylko witam i uciekam do Mężusia bo mi jutro wyjeżdża na 3 dni w delegacje :-( i musze się nim nacieszyć 
Mam nadzieję, że psinka szybko się pozbiera i oby więcej to się nie powtórzyło :-( Spokojnej Niedzieli! 
a co do przerzucania psow przez plot, to nie rob tego wiecej kobieto
ale swoja droga, niezlego masz powera
nawet nie wiecie jak sie ucieszylam, ze zdalam i mam to za soba
koniec ze szkola i nigdy wiecej tam nie wracam

hehe, moj ojciec zawsze na takie podlizywanie sie moje mowi: ile mnie to bedzie kosztowac i czemu tak drogobrzuszek śliczny jak mamusia :-):-):-)(ale się podlizuję)