reklama

Kwietniówki 2010!!!

Rany (PANIKA!!!), wlasnie spojrzalam na suwaczek, a tu mi pokazuje, ze to juz szosty miesiac sie zaczal...
Alez ten czas biegnie.

Tak sie zastanawiam o ile jeszcze mi brzucho urosnie, bo od kilku tygodniu jest takie samo.
Hmm, moze w takim razie uda mi sie nie dobic do rozmiarow dorodnego slonia ;)

reklama
Moj brzuchol to chyba bedzie ogromny. Dzis go w lustrze podziwialam - mamo, jaka armata :szok:
Ale jest taki kochany, sliczny i jedyny, bo w srodku dzidziulek moj, wiec jak wielki by nie urosl - bedzie mu wybaczone :-D:-D:-D

Witaj Aniołku. Życie jest pełne niespodzianek. Żeby na następnym USG się nie okazało, że bliźniaki masz, bo raz chłopiec raz dziewusia, to może tak na zmianę się ujawniają:-)
Ja właśnie wróciłam z zakupów. Pojechałam kupić prezent dla P. Jak ja niecierpię centrów handlowych, normalnie jak tylko wchodzę od razu jakaś agresja we mnie wstępuje.
Witaj Madziu!
A co kupilas na prezent??
oj znam to... te tlok i przepychanki wrrrryyyy..... zero kultury - wpychaja sie ci wszedzie i wogole....

aniołku, u mnie też dziewczynka...a bruno miał być

nic mi nie lepiej po tym antybiotyku...boję się,że to grypa albo zapalenie płuc.schowałam się pod kołdrę i leżę...i na dodatek doła mam,ryczę od kiedy się obudziłam...co za podły dzień.
oj no popatrz, nie tylko ja doznalam szoku zmiany plci :))!
Kochana kuruj sie kuruj - zdrowko najwazniejsze ---> buzki od nas na zdrowko :*

Moze rzeczywiscie niepotrzebnie sie stresuje calym tym porodem.
Maupeczko uwierz ze wszystko bedzie ok, nawet nie zauwazysz jak urodzisz kochaniutka :)... rachu ciachu i po strachu - a wtedy przytulisz malenstwo i łaaaaał ;)...

Ach witaj ponownie Słonko! :-)
Gratuluję Córeńki :-D Może Nikoś się uda następnym razem :-)
3mam kciuki żeby z maleńką wszystko było ok :tak:
Pozdrawiam!:-)
No P. juz powiedzial ze nastepny chlopak i juz :D...
dziekuje za kciuczki :*

dziś nie mam nadziei na nic.....a na uśmiechniętą buzię to już w szczególności nie...oby jak najmniej takich dni jak dziś...
To ja ci przesylam troszke mojego dobrego humorku i tych szczesliwych fluidziorow ktoryh mam dzisiaj pod dostatkiem :)))!!!!

czesc dziewczyny,
troche sniegu dzis u nas spadlo, brrr.... nie cierpie....
zycze wszystkim milego wieczoru:tak:
To sypnij nam tu troszke tego bialego puchu Piekna :)))
A wogole jak tam brzusio i fasolka?? Ciekawi mnie jaki bebzolek ci wyskoczyl, bo kiedy ostatnio tu bylam to mialas taki maly zgrabny prawie niewidoczny :)...

Katik Jak tam twoja mega cudasna pileczka... mrrrrryyy stesknilam sie za tym widokiem :)))!!!

Rany (PANIKA!!!), wlasnie spojrzalam na suwaczek, a tu mi pokazuje, ze to juz szosty miesiac sie zaczal...
Alez ten czas biegnie.

Tak sie zastanawiam o ile jeszcze mi brzucho urosnie, bo od kilku tygodniu jest takie samo.
Hmm, moze w takim razie uda mi sie nie dobic do rozmiarow dorodnego slonia ;)

o matko... faktycznie... a ja ok 2 tyg dalej...a zyłam sobie w przekonaniu ze w 5 jestem:-)

jeszcze chwilka i bedziemy o zabkowaniu pisały:-D

jedno pytanie ile wasze pociechy waza??.... moja w rowny 21tc wazyla 460g - czy to nie za duzo??.... ja to jest u was Slicznotki :)???

czesc aniołek...no niezlą niespodzianke Ci dziecina zrobiła:tak:.

Mój synek w 22tyg ważył 540g.:-D

Dziewczynki ja tylko na momencik, bo jestem wykonczona i idę sie polożyc, może później zajrzę. Sprzatałam dzisiaj chacjende, tzn umylam okna, tapicerkę, poodkurzałam itd, mężyk mi oczywiście pomagała ale to i tak ponad moje siły:-(. Bossszzeeee czemu ja taka uparta jestem, a teraz wszystko mnie boli, a plecy to mi zaraz odpadną:wściekła/y::wściekła/y:. Dobra spadam lezec...papaty

Jejus i co tam u ciebie Kochana?? Jak Malenka?? .... Dobrze sie czujesz??.....

a dziekuje wszytko ok, oprocz typowych dolegliwosci ( twardy brzuch, pachwiny, rwa kulszowa, szybkie zmeczenie, bole nog, czese siusiu, niekończacy sie apetyt etc:-)) wszytko dobrze. moja Margolcia ruchliwa i zdrowiutka. fika sobie w brzuszku, az tatus nie powie dobranoc i sie nie polozy w koncu lulu.
wczoraj byłysmy na wizycie i wszystko w najlepszym pozadku. mam błogosławienstwo na szkole rodzenia i zajecia dla aktywnych mam ( tylko zero motywacji do ruchu;-))

a jak TY?? dawaj zdjecie brzucholka na zamkniety:-) dawno Cie nie bylo

reklama
A ja wlasnie spieprzylam sie ze schodow, znaczy z jednego, ale zbilam sobie kolana i rece. Mam nadzieje, ze malej nic sie nie stalo. Na brzuch nie uladlam, tylko tak jakos na bok, wlasciwie na boczna czesc mojego ogromnego zadka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry