• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

powiem Wam kochane, ze taka sie ostatnio niezdarna zrobilam, ze az sie sama dziwie, ze tak mozna zyc :eek: wszystko po kolei mi z rak leci, o niczym nie pamietam, Sz mi musi normalnie przypominac o wszystkim, bo inaczej zapomne pewnie nawet jak sie nazywam:zawstydzona/y: dzis rano np mialam wizyte kontrolna u lekarza i przypomnialam sobie o niej dopieto wczoraj wieczorem, jak mi SMSka przychodnia wyslala. A jak juz bylam u lekarza, to zapomnialam poprosic o wypelnienie formularza o urlop macierzynski i wystawienie zaswiadczenia, ze latac moge. A po to glownie tam szlam. wiec jutro znowu isc musze (jak nie zapomne oczywiscie). Normalnie tylko wziac i za uszy wytargac. Mam nadz, ze to tylko stan przejsciowy, bo tak juz mnie to denerwuje, ze nie wiem co bedzie dalej...

reklama
justa, dzięki za troskę...byłam u lekarki(która nota bene kichała i kaszlała)osłuchała mnie i powiedziała''wszystko w płucach ok''.....no to ok...jutro kończę antybiotyk,który chyba niepotrzebnie brałam,bo czuję się tak samo jak 5 dni temu...:-(:-(:-( pani doktor powiedziała,że teraz prawie każdy jest naziębiony...i że cieknącym nosem i osłabieniem mam się nie przejmować...:tak:

moim zdaniem to on zacznie odrabiac, jak mama przestanie go wyreczac, bo teraz nie ma po co sie wysilac, nie?

wiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kochane - wrocilam z pracy, a tu cud i miod! Maz juz w miare sprawny ruchowo, ale do pracy lekarz zabronil definitywnie. Wiec urzeduje w domku. I co na mnie czekalo po powrocie - full wypas obiad:
roladki, kluseczki slaskie, szpinak przyrzadzony wysmienicie, marcheweczka z jablkiem :tak::tak::tak: Oj rety alez bylo pyszne! I szpinaczek i marchewka dla dzidziusiowego dobrobytu!
Nawet z rozpedu obiecalam, ze ja pozmywam, skoro on sie tak napracowal z przygotowaniami!

katik nie forsuj za bardzo swojego męża bo to ,że wraca do pełnej sprawności to nie znaczy ,że może robić wszystkie "RZECZY" --wiesz co mam na myśli :zawstydzona/y::-D:zawstydzona/y::-D
a co do zmywania to naprawdę się rozpędziłaś:-D:-D:-D

aga002, nie słyszałam chyba jeszcze irlandczyka na żywo:-) jaka jest różnica pomiędzy irlandzkim a angielskim?który ma bardziej miękki akcent?mi głowa po niemieckim musi odpocząć...dla mnie to masakra jakaś.a najlepiej łacina wchodzi,uwielbiam ten język...jakoś lubię wszystko co mało użyteczne;-)
zakupiłam dziś kolorowy brystol,brokat,kleje i różne takie i potworzę trochę.kartki świąteczne i bileciki,które przymocuję do prezentów:tak:
a makaronowe ozdoby na choinkę chyba sobie w tym roku odpuszczę...

dziewczyny, te które mają dzieci albo trochę chęci i wolnego czasu-zerknijcie na stronkę kobietki,która takie cudeńka tworzy.to fajna zabawa!!!!!!!! ZRÓB TO SAMA: BOŻE NARODZENIE - Kura Domowa

irlandzki nie ma nic wspólnego z angielskim i to jest tragiczne :cool:Moim zdaniem ma on więcej wspólnego z polskim , mają ś,sz:tak: są niektóre nawet podobne słowa np.crabhat--krawat ale tych też jest kilka więc jak widzę ,że musi przetłumaczyć np. zdania to mam dość :-(
Podziwiam ,że ci się chce.Mnie dziś Młody zapytał czy zrobimy jak co roku szopkę z masy solnej , i chyba nie mam wyjścia , trzeba będzie w weekend zrobić:tak:

aga2010 czy ty już dostałaś jakiś darmowy lot , bo widzę ,że ty przebywasz w samolocie 4 razy w miesiącu:-p:-p

Nooo... dzisiaj to nie jest dobrze :no: pod koniec roboty dostałam 'napadu' bólu woreczka żółciowego! Od dawna mam z nim problem, ale jakiś czas siedział cicho a teraz do spółki ze zgagą chcą mnie wykończyć :wściekła/y: doczołgałam się do kanapy i sobie leżę i postękuję :wściekła/y: mężowi powiedziałam, że lody truskawkowe mnie uleczą :-p UWIERZYŁ I POSZEDŁ KUPIĆ :-D:-D:-D!!!

Pomierzyłam się i w brzuchu 96, w biodrach 100, w udzie 56 :wściekła/y: Będzie co robić po ciąży :-D

Ostatnia edycja:
aga002, nie słyszałam chyba jeszcze irlandczyka na żywo:-) jaka jest różnica pomiędzy irlandzkim a angielskim?który ma bardziej miękki akcent?mi głowa po niemieckim musi odpocząć...dla mnie to masakra jakaś.a najlepiej łacina wchodzi,uwielbiam ten język...jakoś lubię wszystko co mało użyteczne;-)

karola, u mnie brzuszek na pępku 97 cm,bioderka bez zmian 95cm...brzuszek zwiększył się od lipca o 23 cm...:-):-):-) kochaniutka,czy ty już prackę oddałaś???że tak sobie po urzędach biegasz?i nawet na kawę nie wejdziesz po drodze:wściekła/y:

Zakupiłam dziś kolorowy brystol,brokat,kleje i różne takie i potworzę trochę.kartki świąteczne i bileciki,które przymocuję do prezentów:tak:
A makaronowe ozdoby na choinkę chyba sobie w tym roku odpuszczę...

dziewczyny, te które mają dzieci albo trochę chęci i wolnego czasu-zerknijcie na stronkę kobietki,która takie cudeńka tworzy.to fajna zabawa!!!!!!!! zrób to sama: Boże narodzenie - kura domowa
skarbeczku ja ostatnio mam tyle na głowie że staram się wszystko szybko załatwić i wracać do domu bo brzuch mnie ciągnie jak diabli i jak trochę pokieruje autkiem to naszej niuni się to chyba nie podoba bo szaleje i wtedy zaczynają się bóle więc staram się wszystko ogarnąć szybko chociaż u nas w łodzi to nie jest możliwe i wracać do domu się położyć. A muszę te wszystkie sorawy załatwić teraz bo później róznie to może być a jak jestem trochę chociaż na chodzie to trzeba to wykorzystać. Z chęcią wpadła bym na herbatkę ale jak rano wychodzę z domu po 7.00 to wracam bóg wie o której:-(:-(:-(.

Kochane a jeśli chodzi o porody to ja uważam że to jest każdej z nas indywidualna sprawa. Ja 19 stycznia idę do okulisty bo mam zwyrodnienie siatkówi (czyli plamy na oczach) i jeśli się okażę że mi się pogorszyło to tylko cesarka i powiem wam że bardzo się będę z tego cieszyła. U mnie w rodzinie bliskiej były nie dawno dwa przypadki że moje siostry miały rodzić naturalnie i lekarze przetrzymali poród i u jednej były już zielone wody i mały zmarł po dobie bo źle go oczyścili i się zatruł a u drugiej zaczęło zanikać tętno i w ostatnim momencie zrobili cesarkę a po paru godzinach mały zmarł z niedotlenienia więc wiem w najbliższym otoczeniu że chyba czasem cesarka jest troszkę bezpieczniejsza a ja wolę się przemęczyć po cc niż mam narażać dziecko. A najlepsze jest to że obie ciążę przebiegały bez komplikacji wszystko było dobrze.
Dziewczynki przepraszam że wam o tym pisze poprostu nie dajmy sobą rządzić to jest nasz organizm i my decydujmy o tym jak ma wygladać poród a mężczyźni jak by urodzili chociaż jedno dziecko to by było inaczej i by się tak nie wymądrzali:-):-).

nooo... Dzisiaj to nie jest dobrze :no: Pod koniec roboty dostałam 'napadu' bólu woreczka żółciowego! Od dawna mam z nim problem, ale jakiś czas siedział cicho a teraz do spółki ze zgagą chcą mnie wykończyć :wściekła/y: Doczołgałam się do kanapy i sobie leżę i postękuję :wściekła/y: Mężowi powiedziałam, że lody truskawkowe mnie uleczą :-p uwierzył i poszedł kupić :-d:-d:-d!!!

Pomierzyłam się i w brzuchu 96, w biodrach 100, w udzie 56 :wściekła/y: Będzie co robić po ciąży :-d
słońce nie jest tak źle z tymi twoimi wymiarami:-):-) więc nie będzie za dużo do zrzucania :-):-).

Nooo... dzisiaj to nie jest dobrze :no: pod koniec roboty dostałam 'napadu' bólu woreczka żółciowego! Od dawna mam z nim problem, ale jakiś czas siedział cicho a teraz do spółki ze zgagą chcą mnie wykończyć :wściekła/y: doczołgałam się do kanapy i sobie leżę i postękuję :wściekła/y: mężowi powiedziałam, że lody truskawkowe mnie uleczą :-p UWIERZYŁ I POSZEDŁ KUPIĆ :-D:-D:-D!!!

Pomierzyłam się i w brzuchu 96, w biodrach 100, w udzie 56 :wściekła/y: Będzie co robić po ciąży :-D

trzymaj się Aniez niestety wiem jak to jest z tą zgagą a jak dochodzi woreczek to odlot - szybko nam zdrowiej. Ale za to masz super męża mój jak powiem mu że coś chcę to każe mi iść do sklepu i sobie kupić:no:

dobry wieczór :-) naprodukowałyście tu tyle że nie jestem w stanie tego wszystkiego nadrobić. Więc się przywitam i poczytam co nie co.
Serdecznie witam nową koleżankę olifkę
no i zabieram się do lektury

reklama

musisz to opatentować LODY truskawkowe---uzdrawiają :-D:-D Ci biedni uczeni , wynalazcy siedzą się i głowią jak wynaleźć lek na różne choroby a tu masz LODY:cool2::cool2::cool2:

mam nadzieje ,że ci jak najszybciej przejdzie :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry