paola89
Początkująca w BB
Dziewczyny jako, ze to moja pierwsza ciaza nie mam doswiadczenia wiec na szybciocha sie Wam tu wtrace: jak rozpoznac czy wyciekaja wody plodowe? bo mnie wrecz budzi w nocy uczucie ze popuscilam, ale to nie siku bo kontroluje swoje odruchy, zwykla wydzielina ciazowa to tez nie jest bo nawet nie jest biale tylko przezroczyste jak woda i w takich ilosciach ze bielizne co chwile zmieniam
a wkladek nie zakladam bo midwife mi odrodzila ze wzgledu na zwiekszone ryzyko zlapania jakiejs infekcji wiadomo ze wkladki zmienia sie co kilka godz i nie przepuszcaja powietrza. Z tego co zdazylam sie zorientowac to nie jest nic normalnego gdy nawet(a wrecz szczegolnie podczas pozycji lezacej) wycieka jakis plyn w dosc duzych ilosciach (???)
dzis to juz przegiecie leci mi leci, chyba zadzwonie po mojego D zeby mnie zawiozl do szpitala
i jak tu sie cieszyc dzidziusiem jak zaczynaja sie problemy a do tej pory bylo idealnie (?):-(
a wkladek nie zakladam bo midwife mi odrodzila ze wzgledu na zwiekszone ryzyko zlapania jakiejs infekcji wiadomo ze wkladki zmienia sie co kilka godz i nie przepuszcaja powietrza. Z tego co zdazylam sie zorientowac to nie jest nic normalnego gdy nawet(a wrecz szczegolnie podczas pozycji lezacej) wycieka jakis plyn w dosc duzych ilosciach (???)dzis to juz przegiecie leci mi leci, chyba zadzwonie po mojego D zeby mnie zawiozl do szpitala
i jak tu sie cieszyc dzidziusiem jak zaczynaja sie problemy a do tej pory bylo idealnie (?):-(

. O tej godzince to ja już z domu wychodzę.