aga002
Fanka BB :)
Jak to dlaczego -nie wiem jak Ty ale ja ze szlacheckiego korzenia jestem -znaczy korzenie mam szlacheckie. Zapytaj mamy -pewnie się okaże że Ty też to w genach masz
![]()
tak też myślę Jaśniepani

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak to dlaczego -nie wiem jak Ty ale ja ze szlacheckiego korzenia jestem -znaczy korzenie mam szlacheckie. Zapytaj mamy -pewnie się okaże że Ty też to w genach masz
![]()

bo wolę herbatki przeróżne owocowe najbardziej 

Wyrzutów nie mam bo dzidzi jakoś nie szaleje po tech kawkach bardziej mi daje popalić jak coś słodkiego wszamam. ;-)

- opisałam na wątku wizyt ;-) Ide sobie coś obejrzeć albo poczytać bo wszystko mnie denerwuje dziś 
nie wiem co jest, pewnie pogoda, bo znowu pada:-( Normalnie patrze i nie widze, a tu jeszcze pol godziny do konca:-( A na dodatek znajomi dzis przychodza wiec nie wypada, zebym spala ( wiem, wiem - ciezarnej wszystko wypada) bo przeciez sama ich wczoraj namawialam, zeby wpadli na herbatke bo bedziemy ogladac film z USG (widzialam juz chyba z 15 razy, ale jeszcze drugie tyle z przyjemnoscia obejrze
)

Ja jestem straszny kawosz, ale ograniczam się do 2 dziennie z duuużą ilością mleka! A ponieważ piję tylko kawę i wodę (herbat i soków nie cierpię) to wypłukany przez kawusię magnez uzupełniam wodą
Kawkę na mieście lubię, ale mąż się wyszarpał na wypasiony ekspres ciśnieniowy i w domu też taką zrobię 
Rano obudziłam się jak skowronek- lody mnie uleczyły i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej!W domu nie piję bo nie potrafię robić takiej pysznej jak na mieście![]()
Ale przy każdej okazji wynurzenia się na zakupy albo do gina -cały kubeł jest mój w 15 sekund![]()
a później patrzę na kubek S![]()
tak ładnie patrzę
i dalej patrzę![]()
i mam drugi kubek w sumie za darmono nie potrafię się powstrzymać tak mi smakuje
![]()

szkoda że ja tak nie umiem - mojego to i wołami do kawiarni nie da się zaciągnąć jak mówię że chcę kawę to pyta ale po co w domu masz to się napijesz
- też pijam kawę chociaż staram się ograniczać do jednej dziennie i koniecznie z mlekiem
no i trzymaj tak nadal na swoim!
:-)

juz troche mieszkam w obcym kraju i nieraz te polskie teksty mnie rozwalaja...dobre

a co do pomiarow to ja sie nie dam, nie mierze sie i koniec! bo sie boje
chora jestem jak nie zjem czekoladki albo batonika albo albo....