Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w koncu nerwy mi puscily bo robila ze mnie niehalo dobre 15 min i sie poplakalam, dobrze ze moj D wkroczyl do akcji babce sie glupio zrobilo, wyszla i pozniej dostala mi sie inna midwife z ktara na luzie i bez stresu rozmawialam.
poki co ide gotowac obiadek ha dzis mam ochote zjesc wszystko co mi w rece wpadnie
a tyle widze dzieki mojej córce
hehehe ciezko sie schylac co by pazgnokcie przyciac:-):-):-):-)
![]()

to jak brzuch i łapki pingwina wygląda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha -tupot małych stóp razy 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dagsila chyba pedicure by się przydał coto jak brzuch i łapki pingwina wygląda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha -tupot małych stóp razy 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagsila chyba pedicure by się przydał co
Paola nie rozumiem -jak to MAŁA DZIURKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jak to SĄCZY SIĘ???????????????????????????? to nie są żarty!!!!!!! jeśli to faktycznie wody to ja bym z tego szpitala nie wyszła!!! w d*** mam kontrolę co jakiś czas -jeśli ja Ciebie dobrze zrozumiałam to z pęcherza uciekają wody !!!!!! to nie są żarty na leżenie w domu i odpoczywanie!!!!

!)
włażę do wyra i kładę się na ten mój prawy bok i caaaaały lewy zaczyna mnie kłuć
nie w brzuchu tylko tak jakby od pachwiny wzdłuż boku -ciągnie... ech kolejny odcinek z serii ciąża moje codzienne dolegliwości
[/QUOTE]