Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

powiedział że nasza córeczka musi takie mieć bo są piękne a w ogóle to córunie są tatusiów więc jak chcę mieć równowagę to muszę Go teraz o syna prosić
jego reakcje były takie
bez jaj!!! a z kim ja mam spać -z sąsiadem??????
czuję się jak na ringu
S spał na plecach a ja się do Niego bokiem przycisnęłam i czuł jak mała Go kopie!!! nie ręką tylko przez mój brzuch i Jego tłuszczyk na boczku!!! i stwierdził "ale ma siłę" po czym poszedł w kimę a ja negocjowałam z małą żeby już dała mi spać...
no trudno -kupi będzie luz, kupi te swoje graty -wrzucisz do szafy albo oddasz komuś
nie złość Was kochana -nie ma sensu
odda teściowej w prezencie

ja gotuję cały tydzień ale weekend jest dla S i jego popisowego rosołku

spróbuj za tydzień -trzymam kciuki żeby się udało
taki mój jest i koniec
a co do ciężarnych -w autobusie laska jak zobaczyła mój brzuch odwróciła się do szyby i tak była zafascynowana widokami brudnej warszawy że hoho -dobrze że jakiś chłopak zareagował bo bym ja za kudły z miejsca ściągnęła dla zasady a nie dlatego że ja siedzieć muszę
ale żyłam jeszcze

a w kwietniu będzie "stop jeszcze nie!!! ja nie jestem gotowa"

gratuluje zakupu -no to teraz porządny warsztat mówisz??? dobrze dobrze -syna teraz trzeba

czekam na wieści z usg

włażę do wyra i kładę się na ten mój prawy bok i caaaaały lewy zaczyna mnie kłuć
nie w brzuchu tylko tak jakby od pachwiny wzdłuż boku -ciągnie... ech kolejny odcinek z serii ciąża moje codzienne dolegliwości
Magda noooo to leniuchowanieczekam na wieści z usg
![]()
A jak to się robi??? Ja to raczej nie z tych co umieją leniuchować. No ale przynajmniej na BB będzie więcej czasu:-)
Witam z zasypanej Warszawy. Cudnie się tą zimę przez okno ogląda
Rano byłam u pracowego lekarza, no i do świąt mam dużo leżeć, wygrzewać się, dużo pić, przepisała antybiotyk (Bioparox) i od jutra jestem na zwolnieniu. Na razie w pracy, bo nie opłaca mi się tyłka do domu ruszać, bo na 15 jadę na USG-):-)) i z pracy mam bliżej.
Katik nie denerwuj się na teściową, chciała kobieta dobrze. Moja teściowa na szczęście zawsze prezenty uzgadnia.
Co do traktowania kobiet w ciąży to niestety rzadko się zdarza, żeby ktoś sam z siebie zaproponowal przepuszczenie w kolejce. Ja tam się wpycham, mam prawo do obsługi poza kolejką i zamierzam z niego korzystać dopóki mogę

. Teraz muszę iść jutro na wariackich papierach, bo jak nie pójdę jutro to dopiero w styczniu mam czas 

...ehhh, wewnętrzny leniuch wygrał ze mną
.
.
To zapewne wpływ drugiego dnia samotności. Dziś wagary od wszystkiego
...no może na zajęciach się zjawie