Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zestaw poczatkujacego przeziebienia w poczatkujacej ciazy to: syrop z cebuli 3xdziennie x 2 lyzki (kroimy 3-4 cebule na plasterki, dodajemy miodu lyzke plus cukier, kladziemy w cieplym miejscu na noc i rano mamy syrop - ja zeby bylo szybciej wkladalam w sloiku czesc i do kuchenki na 60 stopni na dwie godziny). Do tego cieple skarpety!!!!!!!! (chinskie przyslowie mowi - jeszcze zadna kobieta z zimnymi stopami nie urodzila dziecka bo dzieci lubia cieplo) do tego amol na czolo, klate i zatoki (amol wcieramy nie chlejemy) herbatka z cytrynka i mala iloscia miodu (moze uczulac w ciazy) i duzo spania., Mnie przeszło po dwoch tygodniach!. Chodzenie do lekarzy teraz - w okresie grypowym - uwazam za nieudany pomysl - zalatwic l4 na telefon nie wychodzic do chorych staruszek.
AAAAAAAAAA - mierzyc temperature co dwie gdziny - i jak bedzie powyzej 37,5 obserwowac co godzine a jak sie podniesie do 37,8 APAP (jedynie!) i tyko max dwa...

Podglądneliśmy ją z Mężem wczoraj chwilę i znów pokazała, że jest dziewczynką
to tyle z radości;-)
sama radość 
Hej Kochane nie uwierzycie co mi sie dzisiaj przytrafilo...
Bylam w tesco na zakupach i stanelam w kolejce z pierwszenstwem dla kobiet w ciazy, byla przede mna jedna babka, ale gdy tej konczyly sie produkty do kasowania zawolala jakas swoja znajoma by wesza przede mnie, ta mnie szturchnela i kazala sie przesunac!!!!!!!!!
To ja na glos "Malpa sie wpierdo***ła!" Ona sapy do mnie a kasjerka do niej: "ta pani jest w ciazy i ma pierwszenstwo!" i mnie skasowala przed nia!!!!! :-):-):-):-)
Ale dumna wyszlam ze sklepu!!!!! łaaaaah!!!

ja zawsze kupuje te drzewka co nie kują... no ale cóż... niech ma Kici ja się dopiero będę za choinę zabierać jak ją moje kochanie do domku przytaszczy, a jodły są najśliczniejsze więc po trudach ubierania masz na pewno cudną choinkę:-)