kici69
szczęśliwa kwietniówka'10
tosz to my chyba SZWAGRZYCE jestesmy![]()
no kurde, ano tak to jak najbardziej

trza to opić ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tosz to my chyba SZWAGRZYCE jestesmy![]()

no kurde, ano tak to jak najbardziej
trza to opić ;-)

dziewczyny, zjadłam dziś u teściowej 3 schabowe!!!!!!!!nie wspominam o rosołku,torciku,ziemniaczkach i surówce-bo toż to dodatki tylko
a teraz będziemy grali w MONOPOL z mężusiem![]()
zapomniałam dodac ze dzisiaj mam 2 zajecia w szkole rodznia wiec wieczoram albo jutro bedzie streszczenie:-)
witajcie;
Moglabym do was was dolaczyc
tez bede mamusia i to 16 kwietnia![]()
Kici ja bede pisała wszedzie gdzie mi kazecie, wiec jak b edzie nowy watek to tam sie uzewnetrznie:-)
a ja znam bol meza zlosnika. K. to mega nerwus i go wszytko denerwuje. snied, nieszczelne okna, zimna podloga, katar, herbata, ludzie ktorzy kiepsko prowadza samochod, sole na dachu, praca, brak bracy i miliardy innych rzeczy.

a co do tego że może się szybko skończyć wątek to nie widzę jako takiego problemu :-) jak będzie miał 20 stron a nie 800 to zawsze łatwiej przewertować![]()
Aniam
szkoda że się z mężem nie wybrałaś, to byś do mnie z Szymkiem na kawę wpadła, Hania byłaby wniebowzięta, bo jej towarzystwa do zabawy brakujea pogoda taka beznadziejna, że w domku siedzimy ;-)
Za dużo tegomam 0,5 l coca-coli na czarna godzne schowane;-)tylko ciiiii, bo mąż na mnie krzyczy za niezdrowe napoje![]()
a cola... jakby była tak super nie zdrowa to połowa amerykanek miałaby problemy z ciążami ;-)
akaata to Ty też nasza Szwagierka ;-) to pijesz z nami
aniam no właśnie jakby co się podczepi gdzieś ;-) w końcu Ty moderatorka![]()
Miałam być do pomocy tylko a tu kurde porządku musze robic bo Coyote nie ma dla nas czasu:-hehe dobre, polska ludowa... na najlepszym zadupiu mieszka moj brat, wybudowali sie na zamknietym osiedlu domkow kolo wiochy zabitej dechami, wszystko pieknie i fajnie jak jestes tam tylko wez tam do nich dojedz i wroc! tam psy du..mi szczekaja, tam nawet ulicy dojazdowej nie ma....Uroki życia na zadupiuDobrze że wszystko tak właściwie mam . Pługa tu nie widziałam i pewnie nie zobacze