aniam141
Wrześniowe mamy 2008
acha a co do coyote to widzialam ze na innych watkach sie udziela, takze lepiej by bylo gdybys to ty sie zgodzila byc nasza moderatorka
Ja to bym jeszcze Wronkę w temat wkopała , taką piękna liste nam zrobiła

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
acha a co do coyote to widzialam ze na innych watkach sie udziela, takze lepiej by bylo gdybys to ty sie zgodzila byc nasza moderatorka

Kwiatuszku a pokusze Cię
![]()
a co tylko ja będę jeść słodycze, podzielę się ;-)

o Ty Kusicielko jedna!
jakos przetrwalam na szczescie
zzjadlam berliso z cynamonemmniam

i hip hip (hipopotam) hurra nawet mnie nie cisan nigdzie i smigam w nich dzisiaj na nasze rodzicielskie studia

a ja dzisaj ubralam spodnie sprzed ciazyi hip hip (hipopotam) hurra nawet mnie nie cisan nigdzie i smigam w nich dzisiaj na nasze rodzicielskie studia
tylko K. sie krzywi ze jego corcia nie grzana pasem takim od ciazowych;-) ale golf z serii mama ubieram, a ten prawi do kolan:-):-):-):-)
alez sie tymi spodniami ucieszylam, ech i zas lepszy dzien![]()

Kochna-te plus 4,5 kg upchasz w spodnie dla normalnych ludzi a ja te moje 10 raczej już nie
Mattko Bosko ja nie wiem jakim cudem ja przytyłam już prawie 10 kg...
Mój Piter dał mi nową ksywkę- od kilku dni jestem smoczycą
Ciekawe czy jak pozostanę nią na zawsze będzie też tak zacieszał![]()

śliczne:-)

) musialo sie gdzies ulokowac :-
O tym ze slady po skarpetkach zostaja na pol nocy juz nawet nie wspominam 
smieszne to jest, ze z prawej strony siedzi taka twarda gorka (tylko nie wiem, czy to glowka, czy pupa czy jeszcze cos innego), a z lewej pusto tak, ze ugniesc mozna jak prawie na wylot