Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w carrefourze tez zawsze ide do tej kasy, no chyba, ze akurat w innych sa male kolejki. Szkoda, ze w zwyklych sklepach nie ma takiej kultury (nawet kasjerzy nie sa przeszkoleni zeby wypatrzywac czy gdzies na koncu nie stoi ciezarna) i czasem trzeba stac 15 minut lub dluzej![]()

Pewnie będzie ekspresem

Narazie jest +7,5
zobaczymy co będzie dalej...
, a brzuszek twardnieje pare razy dziennie... spacery odpadają bo boli jek diabli (ta jakby kolka)
ale na krótkie dystanse typu z auta do sklepu i po sklepie to jest ok 
Mnie wlasnie cos glowa rozbolala, od 4dni kawki nie pilam (moj zyciowy rekord) wiec chyba musze dzis sobie ja zafundowac.hejcka
jak sie macie;???
ja dzsaj cos nie w sosie jestem wydardlam sie z rana na M.i jest mi smutno i zle....
buzka milego dnia
ja podgladam styczniowki, bo kibicuje tam znajoimej ;-)i tez jak czytam o tych czopach, skurczach i innych to robie sie zielona ze strachuLaska z Szymkowego watku z Irlandii właśnie pojechała rodzić trzecie dziecie normalnie mam stresa jakbym sama już miała rodzićPewnie będzie ekspresem
![]()

Ale ostatnio tam byla laska z rekordem chyba czasowym na BB...
O 7.37 chyba jeszcze pisala na BB ze sie zbiera do szpitala, a 8.10 dziecko bylo na swiecie! To sie nazywa ekspresowy porod![]()

mała waliła w brzuch aż podskakiwał

takie podskoki w brzuniu

ja czuję bicie z dwóch stron -tam gdzie mocniej wnioskuję że od nóżek -po drugiej stronie od rączek
bo ten mały nerwus nie daje mi na boku poleżeć

cellulit też wyjątkowo okazały.....mniammm...niezłe ciacho ze mnie...hihihihihi....i po każdym kwadransie spaceru -stękam i dyszę
nooo i chodzę jak ''raper z bronxu'' już od jakiś 3 tygodni!!!

sam sex,hihihihihi..............Witam się
A ja dziś w tej śnieżycy o 9 rano ZDAŁAM PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powinno być z urzędu ważne na Grenlandii i obydwu biegunach bo hardcore był niezły;-) a jak powiedziałam S że zdałam to oznajmił "pewnie kruszynka pomagała mamusi"![]()