Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po słodkim soku mi lepiej... ale nie wiem czy to powód do radości... może poprostu spadł mi poziom cukru we krwi... chociaż to niemożliwe bo rano jadlam płatki z mlekiem... no nic... nie będę się na zapas martwić... nadal mi słabo, ale serduszko się uspokoiło... postaram się dzisiaj odpoczywać w domu... jutro badania, a pojutrze odbiorę wyniki i zobaczymy czy wszystko w porządku... 3majcie kciuki...

olapolap u mnie tak było pare dni mała tak szalała i kopała że coś mi nie grało ale tak mocno ze nie wyrabiałam budziła się o 24.00 a szalała do 4.00 a ja nie wiedziałam co zrobić jak zadzwoniłam do ginki to kazała przyjechać sprawdzić zbadała na fotelu i wszystko było dobrze a jak zrobiła usg dowcipne to się okazało że szyjki zostało tylko 2cm i się otworzyła na 1,5cm i po wybraniu paru globulek na oczyszczenie i założyli mi szewek.za tydzień mam wiytę i mam nadzieję że szewek trzyma i że nie będę musiała leżeć plackiem bo już nie mam siły.witam sie z ranka :-d
moja coreczka ulozona jest glowka do gory i kopie mnie po jelitach. Wczoraj w nocy kopala baaaaardzo nisko i bardzo mocno, czy to moze prowadzic do problemow z szyjka macicy? Wiecie moze cos na ten temat??

a przychodzę do domu i też barkuje mi czasu robiliśmy remont w korytarzu teraz zaczyna się urządzanie pokoiku dla Natalki i tak wkółko oszaleć można za szybko mi ucieka ten czas. Nawet nie mam godzinki żeby nadrobić to co pisałyście przez ostatnie dni ale obiecuje że postaram się odezwać co jakiś czas i dać znak że wszystko ok