sospettosa
Fanka BB :)
tylko nie grubaski tylko nie grubaski 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie chce straszyc, ale niestety im dalej tym gorzejJa w 9 miesiacu mialam juz taka depreche, ze zyc mi sie nie chialo. Za to jak urodzilam dzidzie to bylam najszczesliwsza na swiecie
Tak chyba juz musi byc.

No tylko Ci tyłek skopac 
marysia a w jakim byłaś szpitalu może w madurowiczu?? Bo ja chce tam rodzić w sumie już tam leżałam dwa razy więc wiem co i jak na sali do cięcia cesarskiego też byłam bo miałam tam szewek zakładany a ze i tak mnie czeka najprawdopodobniej cesarka to to mi chyba wystarczy.
Moje dwie ciaze, to jakby ciaze zupelnie dwoch roznych osob. Pierwsza tragiczna - zaliczylam wszystkie mozliwe dolegliwosci i hospitalizacje, lacznie z zagrozniem poronnym. A ta? Nic mi nie jest...kompletnie nic. Jakbym w ciazy nie bylaA ja czułam się dobrze i do końca autem sobie śmigałam więc było fajnie
Kici - Ty idz babo na L4 a nie tak jexdzisz do tej robotyNo tylko Ci tyłek skopac
![]()
Tylko czytam i autentycznie wspolczuje, bo wiem jak to jest.dziewczyny mam pytanko czy bóle ciągnące brzucha podczas chodzenia to norma..wiem że każda ciąża jest inna , ale mam lekarza za 2 tygodnie dopiero i nie wiem czy spokojnie czekać, czy moze udać sie do niej wczesniej? Jestem w 25tyg ciązy