reklama

Kwietniówki 2010!!!

a ja mam dziś studniówkę:-):-):-) i dostałyśmy z Idką całe pudło ptasiego mleka i kwiatka.i tak mi miło,bo mój mąż raczej nie z tych''pamiętających''...szkoda tylko,że ja chora w dresie w łóżku a on na noc do pracy idzie:-(:-(:-(

reklama
a ja mam dziś studniówkę:-):-):-) i dostałyśmy z Idką całe pudło ptasiego mleka i kwiatka.i tak mi miło,bo mój mąż raczej nie z tych''pamiętających''...szkoda tylko,że ja chora w dresie w łóżku a on na noc do pracy idzie:-(:-(:-(

oj Ty biedna, zawsze sie cos przypałeta do Ciebie. zrob sobie okłąd z Ryśka i Antoniego to moze wyciagna chorobe;-)

Klemi nie wiem czy pozwolą karoli wcisnąć cytrynę. Ja miałam wczorj to badanie i nie pozwolono mi wycisnąć cytryny - powiedziano mi że kiedyś można było ale że cytryna fałszuje wyniki. Dlatego też nie pozwolono mi na cytrynę i nie wolno przez te 2 godziny też nic pić - nie pozwolili mi nawet napić się wody. Fakt myślałam że się wykończę przez te 2 godziny po wypiciu żołądek miałam w gardle.

Mnie cytryny nie pozwoliła wcisnąć też tłumacząc że może wynik wyjść fałszywy ale pozwoliła przez te 2godzinki popijać wode niegazowaną.

A młoda się dziś tak śmiesznie i intesnywnie wierci:-)
Cały czas brzuch oglądamy wszyscy i co ona tam wyrabia to nie mam pojęcia ale mój brzuszek jak jakiś obcy wygląda :-D:-D:-D

To ja miałam luksus - bo i cytrynka -cała poszła w ruch i miałam zgodę na popijanie wody niegazowanej. Gdyby nie to to ten ulepek by mi chyba zasechł w gardle:wściekła/y:ble

Karola, Waniliowa- współczuje Wam dziewczynki kochane. Zdrówka i dobrego samopoczucia:-)

Cześc kochane cały dzien mnie w domku nie było i w sumie całkiem niedawno dotarliśmy , do tego jeszcze dziś pełzał po domach ksiądz po kolędzie:baffled: jakby nie miał kiedy;-)
Jutro mam wizyte u nowego lekarza he he trzymajcie kciukasy

wrrrrrrrrrrrrr, ja przez kaszel i katar spać nie mogę!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tak sobie w necie o głupotach czytam i pytanie takie-czy robiłyście sobie badanie przeciwciał na różyczkę i żółtaczkę?

Witam mamusie:-):-):-)

Moze ktoś mi wytłumaczy daczego dzieciaki jak mają wstac do szkoły to im sie nie chce a kiedy mają wolne to wstają wcześnie:wściekła/y:zamiast sie wyspać.
Dzisiaj obudziła mnie cała moja trójka:tak: bo jak mała usłyszała głosy chłopaków to też zaczęła fikać:tak:Dzieki bogu są bajki więc leżymy w łózku i czekamy na tatusia który ma przywieźć świeże bułeczki.

Waniliowa kochana ty chyba po tym ptasim mleczku nie możesz spać:-D:-D:-D
Co do rózyczki to ja ją przechodziłam w podstawówce.Jesli chodzi o zółtaczkę to robi się badanie na obecność wirusa zapalenia wątroby typu B nazywa się to Hbs.
W poprzednich ciązach miałam robione w tej jeszcze nie.

hej mamuśki
nie mam czasu Was nadrobić tyyyyyle piszecie...:-)

melduję się tylko że żyję:) zdecydowałam się na przeprowadzkę jednak więc muszę poogarniać mieszkanie do sprzedania, ten totalny bajzel w piwnicy, normalnie jak widzę te 75m z piwnicą regularnie zagracane przez ostatnie 12 lat to aż mi słabo, ale cóż, jakoś musze to uprzątnąc...

niestety na neta i bb już mi czasu brakuje więc pewnie zniknę na dłuższą chwilę, mam nadzieję że bedziecie wszystkie dalej w 2paku do marca aż wrócę już z nowego miejsca:) spokojnej tej końcówki zyczę!!

miłego dzionka

reklama
Dzień Dobry Brzusie :-)

Ja dziś znowu wstałam bladym świtem bo spać nie mogłam :baffled:
Poza tym u mnie wszystko ok :tak:

czy robiłyście sobie badanie przeciwciał na różyczkę i żółtaczkę?

Na różyczkę tak- i to przed ciążą i już w ciąży, bo nie chorowałąm nigdy, ale na szczęście po szczepieniu w podstawówce mam przeciwciała i to dużo więc uffff ;-)
Co do Hbs to też sobie zrobiłam serie szczepien przecie żółtaczce jeszcze zanim zdecydowaliśmy się na Dzidzię, ale wiem, że przed porodem wymagane jest kategoryczne zrobienie badania na HBS! ;-)

Mnie jeszcze czeka chyba powtórka badania na przeciwciałą cytomegalii bo tej cholery nie miałam przed ciążą i trzeba sprawdzić czy się nie zaraziłam przypadkiem, ale miejmy nadzieję, że się udało przetrwać ciążę bez tego :sorry2:

Pozdrowionka i miłego dnia :-)

Co do zakupów to nam został do kupienia na dziś praktycznie tylko przewijak :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry