Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rzeczywiscie malo prawdopodobna historia, szczegolnie jak szczupla dziewczyna...Cześć kwietniówki 2010
Właśnie wczoraj tj. 27 stycznia moja znajoma oznajmiła mi że także urodzi w kwietniu i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że sama dowiedziała się kilka dni temu. Poszła do ginekologa bo stwierdziła że jednak okres za długo się spóźnia i wyszła ze wspaniałą wiadomością że za 3,5 miesiąca rodzi i że będzie miała córeczkę. Ja nie mam bardzo dużego brzuszka ale widać że jestem w ciąży a po mniej nic nie widać nawet nie przytyła a dzidzia jest cała, zdrowa i w ogóle jest wszystko ok mam nadzieję że później też będzie ok bo ta znajoma to prowadzi bujne życie towarzyskie. Ciągle się zastanawiam jak można nie zauważyć maleństwa w brzuchu???? bo mój synek tak mocno kopie ze wydaje mi się czasami że mną rzuca na boki![]()

co nie zmienia faktu że nieprawdopodobnym jest że nie zauważyła, że okresu nie ma od lipca/sierpnia? że "coś" w niej żyje-że dziecko ją kopie?!

co za laska...;-) no coż... szczęścia dla maleństwa z taką mamusią...
...niestety...
Tzn mój Ł. kocha "kuleczke" i pyta jak sie czujemy itp, czasem pogłaska brzuszek jak przed nim stanę, czasem cos do niego powie, albo jak mówię, że mała bardoz kopie to CZASEM laskawie położy na chwilę rękę...ale ja widzę, że tak naprawde to jakoś nie dociera do niego że ta jego córcia tam jest pod moją skórą, żyje i go słyszy doskonale!
Nie całuje i nie otacza taką miłością brzuszka jakbym ja chciała...:-( jak mu tłumacze, to on i tak stwierdza"daj spokój, no co, mam gadaćv do brzucha? jak się urodzi to wtedy będę do niej mówił..."
no i ot co
na siłe go ciągnąc nie będę, ale smutno mi jak widzę nie raz np na szkole rodzenia jak inni mężowie w kółko głaskają brzuszki swoich żon a moj przytula tylko mnie...
Co nie zmienia faktu, że wiem, że obie nas kocha
tylko widzę, że miłości do córci jeszcze ni diabła pokazać nie potrafi 

Cisza od dłuższego czasu, a wszystkie miały problemy ostatnio

-Dziewczyny odezwijcie się do nas, czy wszystko gra?????

.
Dziewczyny może płytkie pytanie... nie żebym była wyrodną matką i żałowała dziecku prania ubranek... ale jak są nówki ze sklepu (wiem wiem macanie przekładanie itp) to nie wystarczy wypłukać w płynie dzieckowym i wyprasować porządniechociaż te zafoliowane rzeczy do łóżeczka...