Dagsila
zaMargolciowana :D
Dagsilka bardzo ładna ta poduszka
...
jaka poduszka:-)??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dagsilka bardzo ładna ta poduszka
...
jaka poduszka:-)??

o komódkę mi chodziło, śliczna tylko trochę droga

Powiem wam że strachu najadłam się co niemiara bo byłam sama w domu (mąż w pracy) a tu puka strażak i każe mi się w przeciągu 2 min wynieść - ja w ciąży, Karolka niecały rok, pies w stresie wyjść nie chce...wszyscy wrzeszczą, pełno dymu, dziecko płacze - masakra i coooo poszłam siedzieć do samochodu - bałam się jak cholera bo powiem wam że człowiek w sytuacji kryzysowej to myśli tylko o zdrowiu dzidzi, nawet nie zauważyłam ze wyskoczyłam w samej piżamie i kurtce bez skarpet, czapki itd karolcię też opatuliłam tylko w ciepły koc i wyskoczyłam....a winda do tej pory nie naprawiona a już z jakieś 2-3 miesiące mineły 

i z małą, zakupami, wózkiem albo sankami chandryczę się pieszo 

ot cała Polska rzeczywistośćo komódkę mi chodziło, śliczna tylko trochę droga
a napisałam o poduszce bo akurat mialam allegro otwarte i ogladalam to:
MOTHERHOOD --------- FASOLKA PODUSZKA DO KARMIENIA (900136338) - Aukcje internetowe Allegro
a ja... owszem mam łóżeczko, ale póki pokój jest nie przygotowany to go nie skręcamy, a jeszcze nie mam do niego materacyka i pościeli... dobrze, że w pokoju który wybraliśmy na pokój dla dziecka mamy przez całą długość ściany (około 5-6m) blat który idealnie spełni rolę miejsca do przewijania i stolika na akcesoria dla maleństwa... do tego pod blatem mamy mnóstwo półek i szafeczki przesuwane więc jest miejsce na ubranka i zabawki... czyli problem mebelków nam odchodzi... bo te są pomalowane na zielono a blat jest niebieski, więc kolorowo, akurat dla dziecka... no ale jakby nie było, pokój nadal zagracony, ściany niepomalowane i w ogóle nie widzę tam żadnych postępów
przygnębia mnie to...
Wcale nie pale trawki i nie pije denaturatu- więc nie wiem po czym te halucynacje- po kakale chyba
ale bestia moja najkochańsza obudziła mnie dziś o 9-uwielbiam jak mnie kopie :-)już czuję że bedzie mi tego brakowałoCzy Wy tez macie juz problem ze zmywaniem? Kurcze do kranow przez brzuch juz nie dosiegam, i by oplukiwac naczynia musze sie lekko pochylac. A znow taka pochylona nie wytrzymuje dlugo, bo krzyz z bolu ma mi eksplodowac i najczesciej albo w polowie zmywania mam przerwe, albo coraz czesciej Ł musi robic to za mnie![]()

bo ja nie znam takich zajęć

ja nic nie mam -czekam z tym do marca
może rosołek -S wczoraj zrobił cały gar -pyyyyyycha i na pewno pomoże na katar:-)
i modlę się zeby tak ostało już
tak organizm odreagowuje stresy przedporodowe i inne lęki które są w podświadomości -spoko -jesteś normalna

nie wiem jak to opisać -to usg w srodę mnie uspokaja... bo mam schizmy w związku z tym że mała jest nisko i pcha się na szyjkę
o pogodzie to nawet mi nie wspominajMy pogoda w kratke. Juz mialam nadzieje, na ocieplenie, bo w kurtke zimowa juz sie ledwie mieszcze, i wole w niej chodzic rozpietej, a tu dzis snieg zaczal proszyc!!!!!!
A ja jeszcze tydzien blogiego lenistwa na L4
A potem dylemat: bo do konca lutego powinnam do pracy chodzic. Na dalsze L4 raczej liczyc nie moge, bo lekarz juz pewnie nie bedzie chcial mi dac.
A w pracy znow musze z 28 dniowym wyprzedzeniem poinformowac o odejsciu na macierzynski, no i zdeklarowalam sie na koniec lutego
Ale jak ja mam wyrobic w pracy jeszcze 3 tygodnie, jak ja juz ledwie dysze ?![]()
wcziraj budze sie - super, sloneczko swieci. Idziemy na spacer
ale tylko do drzwi wejsciowych, bo jak sie je otworzylo, to powialo Syberia
wiec w tyl zwrot i pod koldre. Nie bede sie przeciez po mrozie walesac
to witam w klubie. Ja juz za tym tesknie i mam wrazanie ze od zawsze synek tam mieszkal i kopal. Nie wyobrazam sobie, ze moze go tam nie byc... pewnie wszystko sie zmieni, jak bede go juz miala przy sobie, ale narazie dobrze mi w ciazy i nie wyobrazam sobie braku nocnych fikolkowale bestia moja najkochańsza obudziła mnie dziś o 9-uwielbiam jak mnie kopie :-)już czuję że bedzie mi tego brakowało

zobaczymy ile wytrzymam