reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam was kochane:-)
Co do kawy to ja przed ciążą piłam 3 dziennie (rozpuszczalne) a teraz zeszłam do jednej dziennie. Zawsze z M, koło 17 sobie kawkujemy i podjadamy ciasteczka (bo z niego też taki "ciasteczkowy potworek":-) On już też siedzi od 2 listopada w domu na L4 po tej operacji i ostatnio pojechał do pracy coś załatwić i koledzy powiedzieli mu że przytył, wyobraźcie sobie, że przyjechał podłamany tym faktem:-) Ja też to widzę ale mi wogóle to nie przeszadza, tym bardziej, że on nie jest gruby. Cóż, jednak nie tylko kobiety przejmują się swoją wagą i wyglądem:-)

Wczoraj była też znajoma mojej mamy u nas i widząc mnie powiedziała, że wyglądam na dziewczynkę, że poszło mi na boki i dup.. i wogóle jestem okrągła po twarzy, i że się bardzo zmieniłam:wściekła/y:Byłam na nią wściekła, pewnie tak jest w rzeczywistości ale uważam, że nie powinno się tego mówic kobiecie w ciąży!!!!

A dzisiaj najgorsza była noc, przez te moje bóle "w środku" coraz ciężej jest mi przekręcac się z boku na bok a na plecach już źle mi się spi. A do tego rodzice obudzili mnie o 6.30 (gdzie ja normalnie wstaję o 8.30!) a potem było małe ...trzęsienie ziemi!!!Naprawdę, poczułam normalnie jak nam się łóżko zatrzęsło i jakby coś spadło. Ja myślam że nam śnieg spadł z dachu i tak słychac a potem siostra mi dzwoni, że mówili na RMF, że w małoplsce i na śląsku było lekkie trzęsienie!!!!

Dobra czas kończyc bo muszę iśc sobie jeszcze powtórzyc material na dzisiejszy egzamin, jestem przerażona!!!TRZYMAJCIE KCIUKI!!:-)

ja nigdy picia kawy nie traktowałam jako nałóg - od dziecka lubiłam zapach kawy, smak jak się okazywało też - podpijałam kawę rodzicom, więc nie można było jej zostawić w zasięgu moich rączek.
A dzisiaj chciałam zobaczyć czy nadal będę miała rewolucję żołądkową po kawie i okazało się że nie :)

Ja pije ze dwie dzinnie bo inaczej bym padła:-D

aa poza tym mój tesc tak jak wam mowilam nie mogl byc na urodzinach Hani bo pojechal do szpitala na endoskopie kolana i dzis rano do tesciowej dzwonili ze go ratowali na oiomie, bo doastal cisnienia 30/60 po jakims zastrzyku czy cos :szok::szok::szok:
czlowiek idzie z kolanem a na OIOMIE laduje
no i moj maz pojechal tam te 120 km z gorączka zobaczyc co i jak, pogadac z lekarzem
bo tesciowa sprzedaje w sklepie swoim wlasnym

Zdrowia dla teścia , to się porobiło:no:

koniecznie pochwal sie potem co nabylas, uwielbiam ogladac Wasze zakupki :-)

a ja pije dwie dziennie
jedna rozpuszczalna z mlekeim z jednej lyzeczki
i jedna ricore z mlekiem z dwóch lyzeczek
bez tego bym chyba zeszla na niedocisnienie

Dokładnie:tak: moje normalne to 90 na 60 po dwóch kawach:-D

Kto pytał o torbe próżniowa Justa .. ? bo ja mam kurde skleroze
tu jest link
WORKI PRÓŻNIOWE NA POŚCIEL ODZIEŻ 60 x 50 2szt (901410251) - Aukcje internetowe Allegro
mnogo tego na allegro

Hej Babeczki!!!

Poczytalam, ale skleroza gora i juz nawet nie wiem komu i co mialam napisac :baffled:

Kwiatuszku - biedny ten Twoj tesc, pozdrowka dla niego

Kamisia - ja tez zarywam noce z powodu mojego Ł, ale nawet nie ze chrapie, tylko zgrzyta zebami! Matko to jest chyba jeszcze gorsze niz chrapanie, koszmar normalnie!

Wstalam dzis rano razem z Ł, wypilam kawusie-a jakze by inaczej z rana- i podjechalam z nim przed praca do centrum, zrobilam male zakupki, treaz wrocilam do domu, wrzucilam kolejne pranie i mam luz blus...
Tylko co by tu robic? Bo za sprzatanie brac mi sie nie chce :-D

kwiatuszku zdrowia dla teścia... i zobacz jak to chłop jak chce to i z gorączką może duuuuuuuużo zrobić ;-)
Katik ja sobie otwieram worda i tam pisze co komu odpisać...

Błogosławione konto internetowe w banku... właśnie spędziłam w nim 1,5 h ...

Katik, mogłaś chociaż oszczędzić nam tej smakowitej fotki
dostałam ślinotoku:wściekła/y:zrobię sobie pizzę na sobote- a włąśnie jeśli któraś z Was ma sprawdzony przepis na ciasto do pizzy poproszę na kulinarnym:-)

reklama
Ja pije ze dwie dzinnie bo inaczej bym padła:-D
Dokładnie:tak: moje normalne to 90 na 60 po dwóch kawach:-D

Kto pytał o torbe próżniowa Justa .. ? bo ja mam kurde skleroze
tu jest link
WORKI PRÓŻNIOWE NA POŚCIEL ODZIEŻ 60 x 50 2szt (901410251) - Aukcje internetowe Allegro
mnogo tego na allegro
ja tez dwie kawki spokojnie wypijam... cisnienie mi sie wyrownalo ostatnio mam ciagle tak 110 na 70, albo 120 na 80
a co do workow to nie ja o nie pytalam, ale fajne to nawet, kupowalas to? rzeczywiscie jest tak jak pisza? calkiem ciekawe:happy:

Hej Babeczki!!!
Kamisia - ja tez zarywam noce z powodu mojego Ł, ale nawet nie ze chrapie, tylko zgrzyta zebami! Matko to jest chyba jeszcze gorsze niz chrapanie, koszmar normalnie!
hehe znam to, moj tez zgrzytal... ale u dentysty zrobili mu taka nakladke cieniutka przezroczysta tylko na dol, zeby na noc zakladal i polepszylo sie, nie zgrzyta juz, choc nie zawsze ja zaklada i zeby sie nie scieraja
katik ty juz na macierzynskim jestes? nie wracasz juz do pracy? bo jakos nie doczytalam chyba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry