reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Majówki zaglądają, a przynajmniej ja sprawdzam regularnie, co tam u Was słychać :p Zwłaszcza, że u nas jakoś tak cicho i spokojnie jest.
A to witamy.
No u nas raczej się nie nudzisz :rolleyes:

Aylin super ze mała ok :) i ze nie ma arytmi ... Waga sie nie martw :)

Kuklaki nie robie na bóstwo :p tylko doprowadzam do ładu lol
Teraz Manicure i Pedicure [emoji140][emoji140][emoji140]

Zobacz załącznik 675061

Natasza no to musisz sie jeszcze troche poniecierpliwic :( , teraz dla każdej znas jest trudny okres czekania i nieraz wielkiej niewiadomej ... Damy rade :)
Taaaa jaka,weź idź. Ja tez chcem tak :(

Aha...nigdy nie slyszalam żeby przez cukrzycę robili ale może to i lepiej że robią takie szczegółowe badania :)

U nas nigdy nie jest cicho i spokojnie :D jak tak chodze po innych miesiącach to chyba tylko tu takie wariatki trafiły :p
Chyba ty:confused:

Myla to będziesz mamą trzech muszkieterów :-D ale co ty się schizujesz kobieto, przecież widziałaś bułe,to tak nagle nie znikła. Marcelinka to Marcelinka i już. Ja tez jutro na usg. O której masz wizytę?

Milia nie stresuj się. Mnie tak z Laura nastraszyli, bo szybko rosła a potem ostatnie tygodnie bardzo mało przybrała i 3200 niecałe się urodziła. Także nie ma reguły. A jak już będziesz mieć tą kruszynke przy sobie to rozstępy będą ci wisieć i powiewac, zobaczysz.

Lei zazdroszczę takiej fajnej teściowej. A Viki rozumie więcej niż ci się wydaje :) ja tez czasem się wydre na moją kluche jak już mnie cierpliwość zupełnie opuści.

Misia śliczny kącik dla maluszka! Czyli za tydzień rodzimy dziewczyny pierwszego forumowego bejbika? :)

Doli obrzydliwe z tym niemyciem rąk. Dlatego ja nienawidzę jak jacyś obcy ludzie dotykają moje dziecko po buzi. Ochyda :/
Ja mam.na 9.30 USG a potem 10.40 wizyt a

reklama
Pat, faktycznie sporo tu wariatek się zebrało :p a ile stron już naskrobane, jak byłam na kwietniowkach to chyba do 1000 jeszcze nie odbiły.a co najbardziej mi się podoba to to że w ogóle się nie kłócimy. U mnie na styczniowkach to się kilka razy dziewczyny pożarly o jakieś bzdety a jak się przenioslysmy na fb to po jakimś czasie kilka się poobrazalo i odeszły z grupy.

Karina a tobie to nie za dobrze?

Natasza a wolalabys CC czy sn?

Mila chyba mi to obojętne czy cc czy sn jednego są plusy i minusy i drugiego :) cc to bym przynajmniej dzień konkretny znała i mogła coś z M zaplanować:) ale nie nastawiam się na nic aby się nie rozczarować a co będzie czas pokaże

Mijaka witaj :)
No u nas nigdy nie jest nudno :p

Myla no to chodź jak chcesz :p

Mila83 no nie za dobrze :p spac mi sie chce ... Lol

Młoda dzis w domu została w nocy gorączkę miala :(

Jutro wizyta na 8:20 :) jestem ciekawa ile Kuba przytył :p

Natasza, to duży plus dla nich, ze tak wszystko sprawdzają, przynajmniej będziesz spokojna :-) no i w ogóle jak czytam o tym zapisywaniu się, wypełnianiu wcześniej ankiet, to zdziwiona jestem, u mnie nie ma czegos takiego, zaczynasz rodzić, to jedziesz i wtedy się wszystko podpisuje.

Mila, no mam nadzieję, że nie będzie największym dzieckiem na oddziale...

Dzieki Kuklaki :* a Ty kiedy masz wizytę?

Aylin, gratki :-) masaż szyjki już? a jak bardzo to może przyspieszyć poród?

Ja na 18 chyba, mam nadzieje ze tym razem nie bede tam czekac 4 godziny bo ocipieje.

Doli dobrze że wyniki ok i ktg reszts też będzie ok uwierz w to babo !! :p

Lei dobrze masz z taką teściową :)

A ja wszystko załatwiłam :) ankieta anestezjologiczna wypełniona miła pohadanka była :) sale porodów rodzinnych widzieliśmy wyremontowana bardzo £adna :) rozmowa z ordynatorem udana zgoda na poród rodzinny wpisana w kartę ciąży ale..niestety jest ale :) zgoda jest ale nie ma peewności czy będe rodzić sn czy jednak cc.. Ok 30.03 w poniedziałek 2 tyg przed terminem mam się wstawić do szpitala ze skierowaniem na patologię zrobią mi wszystkie badania i przepływy i podejmą decyzje czy cc czy sn czy czekamy do terminu czy wypuszczą mnie jeszcze... Więc wielka niewiadoma.. Ale uświadomiłam sobie że ten 30.03 to już wkrótce !! Szok :) chociaż mam przeczucie że i tak nie dotrwam fo tego 30 :))

Natasza no to git, przynajmniej poogladalas wszystko i wiesz jak tam wyglada, teraz czekac co to bedzie.

Karina oby Emily nie zlapala zadna grypa.

Mila83 co do klotni to mam takie samo porownanie ;)

Milia80 wolalabym wczesniej te ankiety. Pamietam pojechalam skurcze co 5 min a ta mnie i kosmetyczke ftyzjera pyta. Adres. Noz nie myslalam wtedy na jakiej ulicy ktora przyjmuje ogolnie chyba nic nie pamietalam wiec ulice z kosmosu podalam jaka mi do glowy przyszla. Albo jakie leki bralam a ja "nospe wiecej nie pamietam". ;). Oj wkurzyly mnie wtedy te ankiety

Myla też o Tadziu pomyślałam :)) ale to był jednorazowy incydent i raczej eymiana zdań a nie kłótnia :p

Marela te ankiety o których mówisz to i tak przy przyjęciu trzeba wypełnić :-/

Milia full osób wypełnia ankietę anestezjologiczną przy przyjęciu ale jak już byłam to chciałam to załatwić aby w czasie akcji już mueć to z głowy :)

reklama
Doli obrzydliwe z tym niemyciem rąk. Dlatego ja nienawidzę jak jacyś obcy ludzie dotykają moje dziecko po buzi. Ochyda :/
mnie bardziej obrzydza jak patrze jak ludzie obcalowuja malutkie dzieci i to najlepiej w usta bo dziecko taki smieszny dziubek wtedy robi :baffled:albo łapki obcalowuja a pozniej dziecko te łapki w buzie pakuje BLEEE

natasza to super ze zrobia ci dokladne badania przed porodem :) rewelacyjny szpital w takim razie
a jak to twoj pierwszy porod i dziecko bedzie duze to niech lepiej zrobia ci cc :)

mam nadzieje ze dzisiaj na wizycie dostane skierowanie na ktg i podczas ktorejs wizyty wypelnie wszystkie dokumenty bo faktycznie sporo tego jest i jest meczace :/ a w sumie nigdy nie wypelnialam ich przy porodzie tylko jak mnie przyjmowali na patologie

Ostatnia edycja:
Do góry