Myla Novak
Fanka BB :)
A to witamy.Majówki zaglądają, a przynajmniej ja sprawdzam regularnie, co tam u Was słychaćZwłaszcza, że u nas jakoś tak cicho i spokojnie jest.
No u nas raczej się nie nudzisz

Taaaa jaka,weź idź. Ja tez chcem takAylin super ze mała oki ze nie ma arytmi ... Waga sie nie martw
![]()
Kuklaki nie robie na bóstwotylko doprowadzam do ładu lol
Teraz Manicure i Pedicure [emoji140][emoji140][emoji140]
Zobacz załącznik 675061
Natasza no to musisz sie jeszcze troche poniecierpliwic, teraz dla każdej znas jest trudny okres czekania i nieraz wielkiej niewiadomej ... Damy rade
![]()
Chyba tyAha...nigdy nie slyszalam żeby przez cukrzycę robili ale może to i lepiej że robią takie szczegółowe badania![]()
U nas nigdy nie jest cicho i spokojniejak tak chodze po innych miesiącach to chyba tylko tu takie wariatki trafiły
![]()

Ja mam.na 9.30 USG a potem 10.40 wizyt aMyla to będziesz mamą trzech muszkieterówale co ty się schizujesz kobieto, przecież widziałaś bułe,to tak nagle nie znikła. Marcelinka to Marcelinka i już. Ja tez jutro na usg. O której masz wizytę?
Milia nie stresuj się. Mnie tak z Laura nastraszyli, bo szybko rosła a potem ostatnie tygodnie bardzo mało przybrała i 3200 niecałe się urodziła. Także nie ma reguły. A jak już będziesz mieć tą kruszynke przy sobie to rozstępy będą ci wisieć i powiewac, zobaczysz.
Lei zazdroszczę takiej fajnej teściowej. A Viki rozumie więcej niż ci się wydajeja tez czasem się wydre na moją kluche jak już mnie cierpliwość zupełnie opuści.
Misia śliczny kącik dla maluszka! Czyli za tydzień rodzimy dziewczyny pierwszego forumowego bejbika?
Doli obrzydliwe z tym niemyciem rąk. Dlatego ja nienawidzę jak jacyś obcy ludzie dotykają moje dziecko po buzi. Ochyda :/