reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Kuklaki, dziś o 18? &&&

Karina, mam nadzieje, że Emily się nie rozchoruje... :*

Marela, pewnie, że faza skurczowa to nie jest odpowiedni moment na papierkologię, ja ze zdziwieniem czytam posty Nataszy o szpitalu, ale pozytywnym :-) w sumie to też bym wolała podjechać przy okazji i wszystko powypełniać, ale tu się tego nie praktykuje.

No z Tadziem było ostro... i jeszcze ta dziewczyna na początku, która nie była w ciąży, ale sobie wmawiała chyba też się obraziła...

reklama
No mowie Wam zlociutka kobita mi sie trafiła. Mam z nia super kontakt, chętnie nam pomaga i ułatwia zycie, zawsze zagaduje czy potrzebujemy to czy tamto, daje newsy gdzie promocje na co, dzwoni czy cos ze sklepu potrzebuje, wozi mnie na bazarki bo sama tez dla córki kupuje no i ogolnie jest super, malutka uwielbia i nie moze sie drugiej doczekać :tak:

A co do płci to ja nie mam 100% pewności i do szpitala zabieram tez niebieskie śpioszki...ale chyba bym die załamała hehe bo wszystko w różu i innych dziewczęcych motylkach i babeczkach mam :zawstydzona/y: bo ja buły nie widziałam...

Cześć Kobietki ;o)

Oj Karina, zazdroszczę tych wizyt fryzjersko-kosmetycznych... Ja też się wybierałam, ale wykurować się nie mogę.... Jak z resztą i mąż i córka, która znów ma infekcję ucha:wściekła/y:
Mam nadzieje, że Twoja Emili szybko do zdrówka wróci.

Fajnie zaczyna się tu powoli wszystko układać tzn kalendarz porodów coraz bogatszy.

Myla, Twój Cypi dzisiaj nie świętuje czasem?

Ja pamiętam jeszcze jedną kłotnię - tak na początku - ciąża, którą widziała tylko potencjalna mama... Oj współczułam jej...

Babydust, u mnie na rozpisce tego usg nie ma, ale gin Mo dziś dal skierowanie na nie, także w 37 tc będę wiedzieć mniej więcej ile córa waży i mierzy :-). Kamień z serca.

Jeszcze Was nie doczytałam tylko wpadłam do domu coś zjeść i lecę na szkołę rodzenia. Poczytam wieczorem :-).

U mnie po wizycie generalnie wszystko ok, szyjka miękka, gładka, 2 cm, zamknięta także powoli szykuje się do wielkiego dnia ;-). Słuchałam serducha, ładnie 150 uderzeń, gbs dodatni wiec antybiotyk konieczny. Jutro umawiam się na ktg na przyszły tydzień w szpitalu i muszę zrobić posiew bo mi jakieś syfy wyszły w moczu :-/.

Kuklaki no oby nie ... , narazie smarcze ...

No ale Izy po Tadziowej debacie nie ma :(

Szaj super ze wszystko ok po wizycie :)

reklama
Milia jednych może masażyk juz pogonić a druga nawet po tym będzie chodzić. Ja nie ryzykuje. Na 26.03 mam bilety do filharmonii:)

Natasza mnie tez pytali o cc. Tzn Diabetolog bo spanikowana do gina poszlam i mówi ze nie ma wskazań. Po prostu w czasie posiłków będę dostawać glukozę dożylnie i miec badany cukier.

Karina ja się nie martwię :) pierwsza 2800 przy porodzie miała i caly czas liczę na to ze druga podobnie :) gin mówi ze na tym etapie na 4 kg juz nie mam co liczyć. Do 3500 max jej sie uda dociągnąć.

Co do obcałowywania to polozna moja mowila ze juz lepiej w glowie niż raczki. Bo raczki dziecko zawsze do buzi pcha.

A co do nie mycia,rak po wc to ja nawet nie komentuje. Pierfolca moze nie mam w tym temacie typu carex w torebce ale w domu tylko carex splash - świetnie pachnie :)

Aaaa gbs mam ujemny.

Ta od ciąży widmo to rama cos ram jej bylo.
Karina - jak Iza sie o radzia obrazila to wiesz co by później bylo? Moze wróci. Ale to prawda ze kłótni tu ba grupie raczej brak.
Ale na czerwcówkach moich tez chyb jedna byla i to po przeniesieniu na fb. Prawda Kifsi?

Szaj - fajnie ze ok :)

Ja kolejna wizyte nam za tydzień.

Do góry