reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ech Doli mowilam żebyś nie mylila 2 z porodem :p
Mnie bóle nadal mecza w nocy była masakra. Nie wiem co te dziecie kombinuje ^^

Doli geniuszu tylko Ty potrafisz prawie uciąć palca drzwiami od samochodu :p jakbys pojezdzila trochę po wwie to byś uznała że u Was to luzik :D

Karina mi tez mocno na wzrok poszło..napisów na TV nie widzę w ogóle, oczy lzawia jak głupie i czasem mi takie śmieszne kuleczki latają przed oczami...:p ale w ciąży często na wzrok idzie niestety...

Pat hehe muszę być czujna bo 1 poród zaczął się takimi bolami :D

Pat nigdzie nie ma tyle rond i skrzyżowan co u nad, uwierz jazda po wawie to bajka hehe

Karina strasznie duzo :( i to tak nagle wydatek :/ jeszcze dwie stowy i moglibysmy nowy kupic.

Doliores piec ma 5-6 lat wiec nie jest jakis stary.

Jestem tak sfrustrowana ze malo mi brakuje zeby wybuchnac :( okaze sie ze niepotrzebnie wymienialismy taki drogi zawor bo jakby to bylo to to piec by dzialal... ta bezsilnosc jest najgorsza :(

Ide szykowac sie na imprezke mojego synka ;)

Pat teraz to nie ma szans hehe za duży stresik i nie wygodnie :D

Mąż pierze wózek... Omg masakra ręcznie... Musiałam mu tłumaczyć jak Hahahaha :p

Tabasia wspolczuje :-( co oni sobie jaja robią...

Doli no nie ma juz wyjscia kochana. Ja tez sie zastanawiam jak ogarnę, tym bardziej, ze moja do żłobka chyba od września dopiero pójdzie...takze spacerki, sprzatanie, zakupy itd z dwojeczka bede robic...kochana po co taka przerwę robiłaś? U mnie bez auta jak bez ręki!

Anemonne z własnego doświadczenia wiem, ze fikołek na tym etapie jest możliwy..u mnie na 9 dni przed terminem mloda fiknela..:no:

Karina a Ty juz masz polozna? Moja ukochana Maren przychodzi w srode :-D wczoraj mi sie w szpitalu przypomniało, ze juz pora zadzwonić do niej! Jest super no po ang mowi no i w ogole świetna dziewczyna.

Magdalena a co dzus pieczesz? Bo ja babkę pomarańczowa albo cytrynowa, sama nie wiem jaka skórkę zetrzeć..

Karina a wiesz, ze mi sie tez rozmazuje (znowu) w lewym oku...byłam nawet w jakiejś specjalnej klinice z tym ale nic nie stwierdzili!

Ja mam prawko 10 lat i uwielbiam jeździć, szczegolnie tutaj bo kultura jazdy jest wysoka, rzadko ktos trąbi czy podjeżdża, na zwężeniach jeżdżą na zakładkę a nie jak w Pl takie hamstwo...ja to sie teraz denerwuje jak we Wrocku jeżdzę bo nikt nie wpuści a jeszcze przyspieszy zebym pasa nie zmieniła..nie mówiąc o tym, ze trąbią i pod dupe podjeżdżają jak sie chce tyłem zaparkować, zero kultury!

Ostatnia edycja:
reklama
Tabasia hormony sie odzywaja ;-)

Asia moze sie nie przekrecila, ja czkawke roznie czuje chyba, chociaz moja nie wiem jak ulozona teraz, ale ona czasem mam wrazenie ze nadal sie wierci, bo raz ja pod zebrami czuje a raz na samym dole :biggrin2:

Hmm u mnie wczoraj pierwszy raz sie lekki bol w podbrzuszu pojawil, czyzby pierwsze oznaki zblizajacego sie wielkiego dnia :confused:

Do góry