reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
ojaaaa ale poranek! dajecie dziewczyny!!!!

Anulka, nie jesteś sama, my tu wszystkie z Tobą myślami ;)
a Tabasia to pewnie już prze :D

Madzia, mnie też tak bolały sutki przez pierwsze dni, aż zęby przygryzałam. w szpitalu dali mi jakąś maść nawilżającą, trochę pomagała i po kilku dniach już było ok. trzymam kciuki żeby szybko się wszystko unormowało.

Margo ale zimaaaaaaa!!!! brrrr :/ u nas od dziś już 18-20 stopni ma być.

a mama do ciebie przyjdzie po operacji ? czy normalnie jest w pracy i nie bedzie miala czasu dla ciebie za bardzo ? :/
ja z pierwsza corka bylam podobnie
podlaczyli mnie pod oxy o 6 rano przespalam pierwsza kroplowke i o 9 podlaczyli mnie pod druga - zadzwonila mama mowie ze nic sie nie dzieje i luz i ze malz ma przyjechac ok 12 ale ledwo skonczylam gadac to wtedy sie wszystko zaczelo i od razu tez co 3 min wiec o 10 juz dzwonilam z ryjem do meza ze gdzie on jest bo ja rodze a on zanim sie zebral zanim korki ominal to dopiero byl po 11 zanim sie przebral w fartuszek szpitalny itd to dotarl do mnie ok 11,30 a zaraz po 12 mala sie urodzila
ten to dopiero ma rewelacyjne wspomnienia z porodu bo trafil juz na sama przyjemnosc parcia i robienia zdjec , przecinania pepowiny itd :-D

Tabasia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Anulka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] :) bedzie dobrze

Magda super ze do domu :)

Margo śliczny widok :) ale pogoda nie dla mnie :p

Anniaa gratki udanej wizyty :)

Mila u mnie -1 i cały czas sypie.
Jestem uwięziona w domu bo M powiedział że ślisko i nie wolno mi wychodzić. Poza tym chyba nie dałabym rady otworzyć drzwi. Jest pół metra śniegu :nerd: Nie było by w tym nic dziwnego bo przecież to północ ale jeszcze tydz temu była tu wiosna. Krokusy mi już ładnie w ogródku kwitły i tulipany zaczęły wychodzić z ziemi...
Zazdroszczę temperatury. My do Hiszpanii wybieramy się jakoś we wrześniu z maluszkiem. Żeby za gorąco nie było ale tak akurat :)

reklama

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427362001.704778.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427362001.704778.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 58
Do góry