reklama
Renatka1982
Fanka BB :)
Dygotka, jeszcze w brzuchu siedzi, a już spać nie daje ? To co będzie jak się urodzi ? 

lepiej że męża nie ma, bo by Cię mógł zarazić, a nie daj Bóg dzidziusia...
TRZYMAM KCIUKI !!!
To się dzieje naprawdę !!!
Nie masz kamerki on-line czy coś ?

widok piękny, no ale wiosnę już mamy !

a mówiłaś, że dziś pewnie Cię wypuszczą 
Ale dziwne, że z decyzją o CC tydzień czekali, a jak wody odeszły to się przekonali :/
hmmm..
Tabasia, kciuki !!!
Anulka, kciuki !!!
niezły składBo sama jestem. Mama operuje, chłop chory a ja cierpię sama
lepiej że męża nie ma, bo by Cię mógł zarazić, a nie daj Bóg dzidziusia...
TRZYMAM KCIUKI !!!
To się dzieje naprawdę !!!
Nie masz kamerki on-line czy coś ?
a dasz radę do szpitala dojechać ?Doli normalnie śnieżyca... Może dlatego moje dziecko postanowiło nie wychylać się![]()

widok piękny, no ale wiosnę już mamy !
nie...No to teraz ja mam pytanie z cyklu tych dziwnychmoja dzidka rusza się bardzo nisko i czasem jak się tam wierci to normalnie czuje takie klasniecie w kuciapce, tak jakby się otwierała i zamykają - normalnie chyba młoda powietrze do brzucha zasysa
slyszalyscie kiedyś o czymś takim?

oj to już stamtąd nie wyjdzieszWłaśnie ciśnienie mi nie skoczylo. Chyba chcą zrobić tak dla mojej przyjemnościa skurczy nie mam jakiś dużych ale już Pani podłącza mi oxytocyne to może być różnie.
Ale dziwne, że z decyzją o CC tydzień czekali, a jak wody odeszły to się przekonali :/
hmmm..
Tabasia, kciuki !!!
Anulka, kciuki !!!
Margomari
Renatka jakby co to dojadę. Samochód z napędem na 4 koła więc wyjedzie. A drogi odśnieżają regularnie więc nie powinno być problemu.
Jakoś się jednak nie przejmuję bo za kilka dni ocieplenie i słoneczko a moje bobo i tak nigdzie się nie wybiera. Pewnie czeka na poprawę pogody
Jakoś się jednak nie przejmuję bo za kilka dni ocieplenie i słoneczko a moje bobo i tak nigdzie się nie wybiera. Pewnie czeka na poprawę pogody

Renatka1982
no laski zawody urządziłyTabasia czy Anulka, która pierwsza![]()
Żadna się nie odzywa, obie rodzą

mój z USG wychodzi, że ma tylko 2200, teraz może ze 2600 max. Ale też się rozpycha i miejsca sobie biedny znaleźć nie może :/Renatka mały terrorysta sadysta mi sie urodzi. Skubaniec duży jest i mi się rozpycha okropnie.
wygina śmiało ciało
oj to o tyle dobrze, że 4x4Renatka jakby co to dojadę. Samochód z napędem na 4 koła więc wyjedzie. A drogi odśnieżają regularnie więc nie powinno być problemu.
Jakoś się jednak nie przejmuję bo za kilka dni ocieplenie i słoneczko a moje bobo i tak nigdzie się nie wybiera. Pewnie czeka na poprawę pogody![]()
szkoda, że dzidziolina się nie spieszy ... mogłaby już wyjść...
:-(
A ja sobie zupkę zalałam
muminek03
ja dziś choruje na gofry.. jak na razie jeszcze się trzymam ale chyba moja silna wola jest coraz slabsza:/ a wiem ze jak zrobię to zezre każda ilość - one są jak wrogowie - trzeba je niszczyć! a jak najłatwiej zniszczyć? no pozrec przeciez
reklama
Kuklaki
Myla a jak pokonalas smoka dalas mu siarke do zjedzenia jak szefczyk Dratewka

Moze zadziala z opoznieniem.
MArgo to twoja mala chyba czeka na prawdziwa wiosne.
Aniaa gratki wizyty.
Karinka co z tym ktg? Bo ja sie z obrazka nie znam.
Dygotkaa ciebie maly meczy a mnie wczoraj tak zgaga meczyla ze masakra,dopiero lyzeczka sody mi pomogla troche

Moze zadziala z opoznieniem.
MArgo to twoja mala chyba czeka na prawdziwa wiosne.
Aniaa gratki wizyty.
Karinka co z tym ktg? Bo ja sie z obrazka nie znam.
Dygotkaa ciebie maly meczy a mnie wczoraj tak zgaga meczyla ze masakra,dopiero lyzeczka sody mi pomogla troche