reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dygotka, jeszcze w brzuchu siedzi, a już spać nie daje ? To co będzie jak się urodzi ? :)

Bo sama jestem. Mama operuje, chłop chory a ja cierpię sama
niezły skład :)
lepiej że męża nie ma, bo by Cię mógł zarazić, a nie daj Bóg dzidziusia...
TRZYMAM KCIUKI !!!
To się dzieje naprawdę !!!
Nie masz kamerki on-line czy coś ?
;)

Doli normalnie śnieżyca... Może dlatego moje dziecko postanowiło nie wychylać się :nerd:
a dasz radę do szpitala dojechać ?
:szok:
widok piękny, no ale wiosnę już mamy !

No to teraz ja mam pytanie z cyklu tych dziwnych;) moja dzidka rusza się bardzo nisko i czasem jak się tam wierci to normalnie czuje takie klasniecie w kuciapce, tak jakby się otwierała i zamykają - normalnie chyba młoda powietrze do brzucha zasysa;) slyszalyscie kiedyś o czymś takim?
nie... :crazy:

Właśnie ciśnienie mi nie skoczylo. Chyba chcą zrobić tak dla mojej przyjemności :D a skurczy nie mam jakiś dużych ale już Pani podłącza mi oxytocyne to może być różnie.
oj to już stamtąd nie wyjdziesz :) a mówiłaś, że dziś pewnie Cię wypuszczą :)
Ale dziwne, że z decyzją o CC tydzień czekali, a jak wody odeszły to się przekonali :/
hmmm..

Tabasia, kciuki !!!

Anulka, kciuki !!!

Renatka jakby co to dojadę. Samochód z napędem na 4 koła więc wyjedzie. A drogi odśnieżają regularnie więc nie powinno być problemu.
Jakoś się jednak nie przejmuję bo za kilka dni ocieplenie i słoneczko a moje bobo i tak nigdzie się nie wybiera. Pewnie czeka na poprawę pogody :crazy:

Margo masakra z tym śniegiem u ciebie

Muminek mi sie nic nie zasysa :D za to wczoraj nieźle tam gmerala aż mnie tam zakulo czasem

Tabasia czy Anulka, która pierwsza ;)

Tabasia czy Anulka, która pierwsza ;)
no laski zawody urządziły :)
Żadna się nie odzywa, obie rodzą :D
:-D
Renatka mały terrorysta sadysta mi sie urodzi. Skubaniec duży jest i mi się rozpycha okropnie.
mój z USG wychodzi, że ma tylko 2200, teraz może ze 2600 max. Ale też się rozpycha i miejsca sobie biedny znaleźć nie może :/
wygina śmiało ciało ;)

Renatka jakby co to dojadę. Samochód z napędem na 4 koła więc wyjedzie. A drogi odśnieżają regularnie więc nie powinno być problemu.
Jakoś się jednak nie przejmuję bo za kilka dni ocieplenie i słoneczko a moje bobo i tak nigdzie się nie wybiera. Pewnie czeka na poprawę pogody :crazy:
oj to o tyle dobrze, że 4x4 :)
szkoda, że dzidziolina się nie spieszy ... mogłaby już wyjść...
:-(

A ja sobie zupkę zalałam :) w sensie z torebki pomidorową. Wiem, że to syf, ale jak będę cycem karmić to wtedy nie pojem takiego świństwa :)

Ale sie tu dzieje:szok:

Teraz to juz chyba sie akcje rozkrecily bo cisza. Dziewczyny trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&
Anulka relacje na zywo z porodowki, za chwile bedzie post - widac glowke:-D

Margo ale sniegu :szok:

Magda no to super ze juz do domu.

ja dziś choruje na gofry.. jak na razie jeszcze się trzymam ale chyba moja silna wola jest coraz slabsza:/ a wiem ze jak zrobię to zezre każda ilość - one są jak wrogowie - trzeba je niszczyć! a jak najłatwiej zniszczyć? no pozrec przeciez:)

reklama
Myla a jak pokonalas smoka dalas mu siarke do zjedzenia jak szefczyk Dratewka:-D:-D
Moze zadziala z opoznieniem.

MArgo to twoja mala chyba czeka na prawdziwa wiosne.

Aniaa gratki wizyty.

Karinka co z tym ktg? Bo ja sie z obrazka nie znam.

Dygotkaa ciebie maly meczy a mnie wczoraj tak zgaga meczyla ze masakra,dopiero lyzeczka sody mi pomogla troche :no:

Do góry