reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Doli szkoda małżeńska na kłótnie z m..życie za krótkie aby się szarpać.. A szanowną p.matkę olej !!

Tabasia bidulo!! O masakra tyle godzin i tylko 2 cm.. Może zrobią jednak cc..

Anulka pewnie już po dochodzi do siebie...

Myla księżniczka zdziwiona kto do niej zagląda :D próbuj jeszcze dzisiaj podobno do 3 razy sztuka!!

Byłam na ktg skurczy brak..serduszko bije w normie :)
Dostałam skierowanie do szpitala wpisał cukrzyca i nadciśnienie spowodowane białym fartuchem :) haha żartowniś ciekawe jak zareagują w szpitalu. Życzył mi powodzenia i kazał zadzwonić jak będe po :)

reklama
Pat weź nie gadaj, jak Ty spodnie ubierzesz?
będziesz się owijać dresem ?
:p
przytyłaś 2 x tyle co ja? chyba tak, ale gramów :p

natasza to kiedy idziesz??

Dziewczyny a u mnie tak sypie że lotnisko zamknęli :nerd:

Całe szczęście samochód już sprawny więc mogę rodzić :-D

Tabasia 2 cm? To rzeczywiście nie dużo ale może po znieczuleniu pójdzie. U mnie szyjka puściła jak dali mi znieczulenie do cesarki i urodziłam w ciągu 3 minut gotowa do cięcia na stole operacyjnym.

Anulka a jak u Ciebie?

Kciuki dalej zaciśnięte !!!

Doli nie dołuj. Sytuacja nie do pozazdroszczenia ale nie ma co się przejmować. Są gorsze rzeczy w życiu. A twoja już wkrótce 4 osobowa rodzina najważniejsza więc ściśnij poślady, zagryź zęby i do przodu :)

Pat ty grubasku ;) masz rację małe najważniejsze a do porządku doprowadzimy się po porodzie :)

Babydust ja też trochę ogarnęłam w domu ale leń ciągle wielki i nic mi się nie chce. A to czekanie aż w końcu coś się zacznie jest wykańczające psychicznie.
Natasza zazdroszczę że już w pon do szpitala i w końcu będziesz miała bobo. U mnie to nadal jedna wielka niewiadoma...

Margo kurde zima na całego..a u mnie 16 stopni chodziłam dziś w polarze:)
Margo idę w poniedziałek ale kiedy urodzę to nie wiem ;) najpóźniej 14.04 bo tak mam termin a po szczegółowych badaniach będe wiedzieć czy przyspieszą czy będą czekać bo na dzień dzisiejszy wskazań do cc nie mam

reklama
Do góry