reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

No, pogoda za oknem beznadziejna...

Ufarbowałam włosy, ale tak ledwo ledwo...Ciągle mi było słabo, duszno i gorąco za razem. Jak mi się pojawiły zawroty głowy i mroczki przed oczami, to się nieźle przestraszyłam :szok:. Na razie leżę i jest całkiem nieźle, ale mieszkanie aż woła o posprzątanie...Nie wiem, kiedy ja to zrobię :(

reklama
Doli ja też już żadnego usg nie mam (ostatnie miałam dokładnie miesiąc temu). Teraz 1 na tydz wizyta u położnej i tak do porodu. Tak naprawdę ostatnią wizytę mam w pon ale jak nic się nie ruszy to zaraz po świętach mam się do szpitala stawić.

Babydust ja też mam lenia ... i zakwasy... (wczoraj przez 40 min po schodach chodziłam a po tylu miesiącach leżakowania to się nie dziwię ze moje mięśnie strajkują hhe)

Sataga to zdrzemnij się. Czasami 15 min wystarczy żeby poczuć się lepiej.

Myla rezygnujesz z porodu? heh Doli tak panikuje że urodzi i za siebie i za Ciebie :-D

U mnie 1 C na plusie. Snieg ciągle leży choć powoli się topi. Słoneczka brak. Ślisko jak cholera więc znowu z domu nie wychodzę.

reklama
Do góry