reklama
natasza no właśnie dlatego ja sie tak waham z tym rota, wiadomo lekarze starszą co i jakże to groźne szczepy tam są bla, bla ale ja nie wiem.. Mati nie szczepiony a chorował na rota może z 2 razy i to tak lekko przechodził, gorzej jak tym zaraził innych to inni nie ogarniali systemu a ten 2 dni i spokój..
Ja tez się waham jak szczepić...Albo standardowo na nfz, w końcu wszyscy to przeszliśmy, żyjemy, wiec nie mogą być takie złe, albo 6w1. Na pewno dołożymy pneumokoki, rotawirusy chyba odpuścimy.
Natasza, receptę bierze się od jakiego lekarza?
Natasza, receptę bierze się od jakiego lekarza?
Doli mi tłumaczyli ze bez sensu jest szczepic na rota bo tych szczepów jest tyle ze masakra a szczepionka tylko na kilka
Szaj od lekarza rodzinnego/ pediatry
U nas można w przychodni kupić ale ja znalazłam aptekę gdzie jest 31zł taniej
Szaj od lekarza rodzinnego/ pediatry
U nas można w przychodni kupić ale ja znalazłam aptekę gdzie jest 31zł taniej
Tabasia na pyt kto chciałby zjeść zimna zupę - moja córka. Cieplej nie tknie. Bo parzy. Temp pokojowa jest idealna.
Margo trądzik sam zejdzie. Starsza ponad miesiąc miała.
Ci do szczepień. 6 w 1 u mnie odpada - po vo dawać dodatkowa dawkę wzw? Rozważam 5 lub nfz. Ale ze zamierzam zacząć po 3 msc to mam czas
Margo trądzik sam zejdzie. Starsza ponad miesiąc miała.
Ci do szczepień. 6 w 1 u mnie odpada - po vo dawać dodatkowa dawkę wzw? Rozważam 5 lub nfz. Ale ze zamierzam zacząć po 3 msc to mam czas
reklama