reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
Dokładnie to samo mi przyszło do głowy:-)

nadal jestem z wami... :eek:
nic się nie ruszyło... jedyne co to widzę brunatne plamki na wkładkach no i na papierze jak się podcieram... ale tak poza tym to kompletnie nic... paranoja jakaś... chyba nigdy nie urodzę :-(

jak coś zacznie się dziać to obiecuję wysłać wam eski :-) mam do was numery zapisane :-D

Ostatnia edycja:
nadal jestem z wami... :eek:
nic się nie ruszyło... jedyne co to widzę brunatne plamki na wkładkach no i na papierze jak się podcieram... ale tak poza tym to kompletnie nic... paranoja jakaś... chyba nigdy nie urodzę :-(

jak coś zacznie się dziać to obiecuję wysłać wam eski :-) mam do was numery zapisane :-D
Urodzisz, urodzisz;-) Szybko i bezboleśnie!!

A ja wlasnie po wycieczce do lazienki zauwazylam na wkladce takie dziwne plamki takie koloru brazowego.Ale sie nie pocieszam,bo to pewnie po tym badaniu dzisiejszym:tak:
Ech szkoda ja tez mam wrazenie ze nigdy nie urodze i tak bede sobie chodzic z tym moim brzuchem caly czas.
Poki co to czekam na wody mam nadzieje ze one sie zlituja wczesniej bo skurczy ani jednego.:wściekła/y:

No faktycznie malo nas zostalo.Nawet monia juz urodzila.

Kici69 - kiedyś usłyszałam, że jak się czegoś bardzo pragnie to to się spełnia, a jak się nie spełni tzn. że pragnienie było niewystarczające:D

Gosiek26 - trzymam kciuki, aby to było "to" i oby się juz zaczęło i szybko skończyło;-)

reklama
A ja tak jak przypuszczałam.... wyszłam od gina z miną naburmuszonego dzieciaka :crazy: U mnie kompletnie nic się nie dzieje. Nic a nic! ani rozwarcia, ani skacającej się szyjki... W poniedzialek mam na ktg sie zglosic i zrobic badania moczu i morfo. Gin mowi, że mam sie za tydz pojawic na wizycie.Ale mysli, że spokojnie jeszcze 2 tyg wytrwam.. No cóż... kwiatuszek dał radę to i ja jakoś się uporam.Byle bym nie byla majówką! Ja miałam już w planach 16 maja być zupełnie na chodzie, bo tyle pracy nas czeka....
A i wogole gin obejrzał mojego hemorodka i wręcz widziałam zdegustowanie na jego twarzy. Strasznie mnie tym faktem skrępował. No ale przepisal jakies masci i tabsy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry