kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
ciekawe jak tam Kici- może coś się u niej zaczęło , bo ni widu ni słychu jej od kilku godzin
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie to samo mi przyszło do głowy:-)ciekawe jak tam Kici- może coś się u niej zaczęło , bo ni widu ni słychu jej od kilku godzin
Dokładnie to samo mi przyszło do głowy:-)

Urodzisz, urodzisz;-) Szybko i bezboleśnie!!nadal jestem z wami...
nic się nie ruszyło... jedyne co to widzę brunatne plamki na wkładkach no i na papierze jak się podcieram... ale tak poza tym to kompletnie nic... paranoja jakaś... chyba nigdy nie urodzę :-(
jak coś zacznie się dziać to obiecuję wysłać wam eski :-) mam do was numery zapisane![]()
Urodzisz, urodzisz;-) Szybko i bezboleśnie!!
rozliczymy się po 

nadal jestem z wami...
nic się nie ruszyło... jedyne co to widzę brunatne plamki na wkładkach no i na papierze jak się podcieram...

U mnie kompletnie nic się nie dzieje. Nic a nic! ani rozwarcia, ani skacającej się szyjki... W poniedzialek mam na ktg sie zglosic i zrobic badania moczu i morfo. Gin mowi, że mam sie za tydz pojawic na wizycie.Ale mysli, że spokojnie jeszcze 2 tyg wytrwam.. No cóż... kwiatuszek dał radę to i ja jakoś się uporam.Byle bym nie byla majówką! Ja miałam już w planach 16 maja być zupełnie na chodzie, bo tyle pracy nas czeka....