kici69
szczęśliwa kwietniówka'10
dziewczyny powiedzcie mi czy skurcze przepowiadające powinny trwać tyle godzin ? ja od godziny 22 mam skurcze... cały dzień je mam
średnio co 15 min... zadzwoniłam do mamy, żeby powiedzieć jej o tym, że nic generalnie się nie rusza do przodu... a ona do mnie, że moja babcia (jej mama) rodziła ją tak 3 dni... miała właśnie skurcze przez tyle czasu!! no kurde, chyba kogoś pogięło jak myśli, że ja wytrzymam tak 3 dni!! a skurcze mam wrażenie, że są mocniejsze... jutro pojadę na IP niech mnie zbadają!! no chyba, że w nocy się coś rozkręci... heh...
średnio co 15 min... zadzwoniłam do mamy, żeby powiedzieć jej o tym, że nic generalnie się nie rusza do przodu... a ona do mnie, że moja babcia (jej mama) rodziła ją tak 3 dni... miała właśnie skurcze przez tyle czasu!! no kurde, chyba kogoś pogięło jak myśli, że ja wytrzymam tak 3 dni!! a skurcze mam wrażenie, że są mocniejsze... jutro pojadę na IP niech mnie zbadają!! no chyba, że w nocy się coś rozkręci... heh...
i pływają już jakieś kosmyki, ale mały jeszcze może spokojnie sobie siedzieć
Gin stwierdziła że dalej zamkięte ale się pyta czy chcę do domu czy zostaje na oddziale, więc się ździwiłam i się pytam czy pomimo wszytsko się coś ruszyło skoro mówi o zostaniu to ona na to że tak trochę zaczyna się ruszać... ale co konkretnie, co z szyjką, co z rozwarciem nie wiem nic