Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Po dzisiejszej wizycie u swojego gina załamka! Pobadał, popatrzył i stwierdził że jeszcze sobie troche pochodzę bo żadnych oznak zblizajacego się porodu, pozamykane, pościsakane i twarde... ;-( jakiś koszmar!!! Nic nie wiem, kiedy itd... Wg szpitala jestem jeszcze przed terminem, wg jego nowych obliczeń już dzień po. I jak to pieknie ujął "teraz to ja juz nic nie mogę, to była ostatnia wizyta w ciązy, ponownie zapraszam po wszystkim na kontrolę, a puki co to jest pani pod opieką szpitala i lekarzy którzy panią badają na ktg i to juz w ich kwestii kiedy ewentualnie wywołać poród" (ale to że znowu mam rozbieżność i to że 4 dni różnicy przy wywoływaniu to robiu kolosalna róznicę to już go nie interesi!!!!! Życzył powodzenia i do widzenia. Kurcze nie wiem, może ja jestem przewrażliwiona ale to podejście mnie rozbraja, może lekarze już tak mają i takie traktowanie to normalka i rutynowa procedura.