reklama

Kwietniówki u lekarza

hej, byłam u gin , powiedziałam o swoim problemi (ze boli. podczas wspól.) , wszystko jest oki, nic sie nie dzieje . a boli dlatego ze jeszcze wszystko wraca do normy ... i to ze jest tam bardzoo sucho i dlartego . i tak jak czytałam gdzies ze tez wina tego ze karmie piersia ze jakis hormon sprawia ze jestesmy mniej wilgotne. . gin poleciła jakis zel. i powinno byc oki.
jeszcze powiem z swego dosw. nie wiem jak u niektórych z tego co pisała Daga ból odczówam w pewnych pozycjach ze w niektórych jest oki nic nie czuję a w niektórych to normalnie mnie skręca.

u mnie niestety bol non stop, ale widocznie trzeba zakupic zelik i ulzyc chlopu w celibatowych meczarniach :-D

reklama
Houston...we have a problem.
Mam taki pytanko.W zeszlym miesiacu mialam pierwszy okres po porodzie(tak,tak to byl okres na 100%),od tego dnia minely 32dni.Co powinnam o tym myslec?Czy to mozliwe,zeby pierwsze miesiaczki(po porodzie) byly nieregularne?
Help.

Ba, według mojego doświadczenia, może się tak zdarzyć...ja tak miałam przy Laurce, że zanim się uregulowało, to kilka miesięcy minęło...a swoją drogą pamiętam jakiego stresa miałam jak po pierwszym okresie na drugi musiałam się wyczekać:shocked2:(że niby w ciąży)...łooo matko, starego chciałam wykastrować :-)

laski ja jestem po cesarce prawie 3 miesiace i 3 dni temu zauwazylam pecherzyk w bliznie ktory zrobil sie fioletowy.poszlam do gina i okazalo sie ze to ropniak.mam psikac i czekac 3 dni...
mialyscie cos takiego czy to ja jestem pechowa? pozdrawiam

laski ja jestem po cesarce prawie 3 miesiace i 3 dni temu zauwazylam pecherzyk w bliznie ktory zrobil sie fioletowy.poszlam do gina i okazalo sie ze to ropniak.mam psikac i czekac 3 dni...

nie mam
za to zauwazylam, ze blizna mi sie robi niewyczuwalna pod palcami.
Do tej pory czulam ja - taki milimetrowy waleczek... Teraz juz miejscami nie jestem w stanie wyczuc, ze jest jakakolwiek blizna.

Mamuśhi, doradźcie....

gardło mi dziś z bólu pęka....czy karmiąca może ssać te różne tabletki na gardło, typu neo-angin, cholinex, strepsil, chlorochinaldin, itp ?

Koleżanka z pracy mojej cioci coś takiego miała 5m-cy po CC. Nie chcę straszyć, ale jej akurat czyścili ranę na nowo, bo się ropniak zrobił.
Pamiętam jak na początku ciąży chciałam CC sobie opłacać to mi ciocia o tym opowiadała i przekonywała do porodu SN.

reklama
Mamuśhi, doradźcie....

gardło mi dziś z bólu pęka....czy karmiąca może ssać te różne tabletki na gardło, typu neo-angin, cholinex, strepsil, chlorochinaldin, itp ?

Jak bylam ostatnio z bolem gardla u lekarza to mi powiedziala, ze moge stosowac tabletki do ssania czy takie cos do psikania gardla. To co dziala miejscowo nie powinno zaszkodzic malenstwu.

A do plukania woda z sola albo z nalewka z szalwi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry