reklama

Kwietniówki u lekarza

Mamuśhi, doradźcie....

gardło mi dziś z bólu pęka....czy karmiąca może ssać te różne tabletki na gardło, typu neo-angin, cholinex, strepsil, chlorochinaldin, itp ?

Monia- Hasco Septem możesz psikać gardło i jest też płukanka Hasco Septu (mniej obrzydliwa niż sól). Tab. nie powinno się ssać, chyba że jakieś ziołowe, ale to musiałabyś spytać farmaceuty w aptece.

reklama
dzieki dziewczyny, kupilam sobie tymianek i podbial, jak jutro bedzie gorzej to pomysle co dalej...wszystko przez ta klime w aucie :-(

ja dostałam antybiotyk AMOTAKS DIS, ponoć bezpieczny i kobiety w ciąży i matki karmiące mogą stosować, z tym że ja miałam anginę, więc antybiotyk być musiał. Na drugie dzień czułam się już dobrze.

Dziewczyny, mam pytanie do tych, które jako anty wybrały tabletki dla karmiących.
Czy w pierwszym miesiącu brania miałyście plamienia/krwawienia?
Ja biorę je drugi tydzień i od przedwczoraj mam plamienia, a dziś to już dosłownie jak okres, wrrrrrrr:/
Nie podoba mi się to, a do gina idę dopiero jutro.

Dziewczyny, mam pytanie do tych, które jako anty wybrały tabletki dla karmiących.
Ja biorę je drugi tydzień i od przedwczoraj mam plamienia, a dziś to już dosłownie jak okres, wrrrrrrr:/

Ja mialam to samo. Po tygodniu brania 4-5 dni plamienia,a potem okres. Teraz minal miesiac od okresu (nie przestalam brac tabletek), biore je nadal i nie ma juz nic.

Ja 9 czerwca brałam zastrzyk i do wtorku miałam plamienia...to nawet nie były plamienia tylko krwawienie jak w okres. Nie dość że 5 tygodni połogu biegałam z wkładkami/podpaskami to cały czerwiec musiałąm też się z tym ustrojstwem bujać.Plus tego taki że teraz już nie mam prawa dostać okresu bynajmniej do września.

reklama

Ja biorę Azalię i dokładnie po dwóch tygodniach na początku miałam lekkie plamienie a potem prawdziwy okres:szok:Dzwoniłam do ginki i powiedziała że to normalne:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry